Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kristíne Tormovej pretiekol pohár trpezlivosti: Idem sa súdiť!

Kristína Tormová Zobraziť galériu (5)
Kristína Tormová

BRATISLAVA - A stačilo! To si zrejme najnovšie povedala Kristína Tormová (36), ktorej definitívne pretiekol pohár trpezlivosti. Brunetku rozhnevalo kopírovanie jej jedinečných návrhov a rozhodla sa súdiť. Ani zďaleka totiž nejde o prvý prípad.

Kristína sa už roky venuje navrhovaniu tričiek a do jej portfólia časom pribudli napríklad aj kryty na mobily. Práve tie najnovšie zaklincovali kauzu kopírovania motívov, ktoré si dizajnuje ona sama a ich tvorba ju určite stála nemálo času a úsilia. Konkrétne ide o logo Som mama. Práva na jeho používanie má právo iba ona sama a televízia Joj. Tá totiž aktuálne na obrazovkách vysiela rovnomenný seriál.

Na jej dizajnoch sa však niekto opäť pokúša obohatiť. Hoci sa Tormová s podobnými „vykrádačmi“ stretla už niekoľkokrát, nevenovala tomu zvýšenú pozornosť. Rázne kroky sa rozhodla podniknúť až teraz. „Nastal ten deň, kedy môj pohár trpezlivosti s tými, ktorí fejkujú moje veci a ktorí kradnú... definitívne pretiekol,“ napísala nahnevaná Kristina k fotografii tričiek s jej logom, ktoré na internete predáva neznáma žena.

Motívy Kristíny Farkašovej už dlhší čas ľudia kopírujú. Teraz sa rozhodla rázne zakročiť.
Zobraziť galériu (5)
Motívy Kristíny Farkašovej už dlhší čas ľudia kopírujú. Teraz sa rozhodla rázne zakročiť.  (Zdroj: Instagram K.T.)

 

Ako uviedla, celú záležitosť už bude riešiť oficiálnou cestou. „Nastal deň, kedy sa idem súdiť. Toto je už priveľa, uznajte. Jediný, kto má práva na používanie tohto logíčka je JOJka. Snáď si dotyčná aspoň stihla zarobiť. Nefejkuje len mňa,“ uviedla Tormová. Pod príspevkom ju následne podporilo množstvo fanúšikov a našla sa i ďalšia dizajnérka, ktorá má s dotyčnou rovnaký problém. Snáď teda všetko dobre dopadne a brunetke sa podarí vybojovať si svoje práva.

Viac o téme: Kristína Tormová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu