Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Neverný exmanžel moderátorky Mečiarovej: Milenka číslo 2 sa už pýši zásnubným prsteňom!

Milenku, kvôli ktorej sa rozviedol s moderátorkou Martinou Mečiarovou, vymenil Milan Mečiar za tmavovlásku Viktóriu. Zobraziť galériu (7)
Milenku, kvôli ktorej sa rozviedol s moderátorkou Martinou Mečiarovou, vymenil Milan Mečiar za tmavovlásku Viktóriu.

BRATISLAVA - Manželstvo moderátorky Martiny Mečiarovej (38) skrachovalo pred štyrmi rokmi. Podnikateľ Milan Mečiar (46) sa s ňou rozviedol po siedmich rokoch manželstva a nahradil ju sexicou Štefániou Jalynskou, ktorá bola dokonca rodinnou príbuznou známej markizáčky. Ani synček Milanko (3,5) však nezabezpečil šťastný vzťah dvojice - dnes už biznisman tvorí pár s inou tmavovláskou. A mladá kráska sa už pýši aj zásnubným prsteňom.

Keď sa Milan Mečiar rozviedol, markizáčku Martinu Mečiarovú nahradil sexicou Štefániou Jalynskou. Po čase sa dokonca prevalila informácia o tom, že s prsnatou brunetkou mal biznisman udržiavať intímny vzťah už 2 roky pred oficiálnym ukončením manželstva. 


Neverný exmanžel moderátorky Mečiarovej: Milenku s dieťaťom vymenil za inú!


Ani synček Milanko, ktorého spolu splodili, však vzťah s milenkou neutužil - dnes už dvojica pár netvorí. Minulý rok sme na Topkách informovali o tom, že novou partnerkou podnikateľa je 27-ročná Viktória Hellerová zo Šamorína. S tou sa mal Milan poznať už dlhšie a napokon ich priateľstvo prerástlo do lásky. 

A zdá sa, že Mečiar to so svojou mladou partnerkou číslo 2 myslí smrteľne vážne. Tmavovláska sa totiž na sociálnej sieti Instagram pochválila fotkou z Paríža, na ktorej hrdo vystavuje na obdiv zásnubný prsteň. Dvojici tak už zrejme čoskoro zazvonia svadobné zvony. Gratulujeme!

Viktória Hellerová sa na Instagrame pochválila zásnubným prsteňom.
Zobraziť galériu (7)
Viktória Hellerová sa na Instagrame pochválila zásnubným prsteňom.  (Zdroj: Instagram V.H.)

Viac o téme: Milan Mečiar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu