Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dcéra Karin Haydu predstavila mame frajera: Takto reagovala na vzťah herečka!

Vanesa zdedila krásu po mame. Zobraziť galériu (7)
Vanesa zdedila krásu po mame. (Zdroj: Instagram V.A.)

BRATISLAVA - Kto by si nepamätal rozkošné kučeravé dievčatko z reklamy? Z malého anjelika vyrástla veľká slečna, ktorá krásu zdedila po mame. Dcéra herečky Karin Haydu (41), Vanesa (15), je v období puberty, no mame vrásky na čele nerobí. Už jej dokonca predstavila aj prvého frajera!

Čas letí ako bláznivý a z malého kučeravého dievčatka, ktoré poznali mnohí ľudia z reklamy, vyrástla mladá slečna. Vanesa nedávno oslávila pätnáste narodeniny vo veľkom štýle v limuzíne a už má po svojom boku aj prvého frajera.

Rodičia väčšinou intenzívne prežívajú pubertu svojich ratolestí. Herečky sme sa preto opýtali, či mala aj jej Vaneska búrlivé obdobie a robí jej svojimi výstrelkami vrásky na čele.

Karin Haydu

„Ja si myslím, že tú najväčšiu pubertu už máme za sebou. Paradoxne u mňa začala v tomto veku kvitnúť. Nerobí mi vrásky. Veľmi dobre si pamätám, akí sme boli my, takže beriem to v pohode," hovorí herečka, ktorá sa však neraz chytila aj za hlavu.

Práve puberta je obdobím, kedy mladí ľudia spoznávajú prvé lásky a výnimkou nie je ani brunetkina dcéra. Keď deti oznámia, že majú prvý vzťah, pocity rodičov sú mnohokrát zmiešané. Ako to brala obľúbená Slovenka?​

„Takéto veci beriem úplne v pohode, pretože aj ja som mala od pätnástich rokov vzťah, ktorý trval 7 rokov. A bol to jeden z mojich najdlhších a najkrajších vzťahov," prezradila Karin. Vzťah svojej dcéry vníma úplne normálne a dokonca si už s Vanesou a jej priateľom vyrazili na dovolenku do Dubaja.

Vanesa má po svojom boku lásku.
Zobraziť galériu (7)
Vanesa má po svojom boku lásku.  (Zdroj: Instagram V.A.)

Viac o téme: Karin HayduVanesa Antovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu