Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Moment, ktorý Jasmine Alagič zmenil život: Po TOMTO sa z nej stala moderátorská hviezda!

Jasmina Alagič Zobraziť galériu (6)
Jasmina Alagič (Zdroj: Instagram J.A.)

BRATISLAVA - Jasmina Alagič (29) začínala ako moderátorka v módnej televízii Fashion Tv. Práve tam dostala príležitosť ukázať, čo sa v nej skrýva. Všimli si ju tvorcovia z Markízy a po moderovaní SuperStar dnes hviezdi na pódiu v šou Tvoja tvár znie povedome. No a TOTO je ten osudný moment, ktorý brunetke navždy zmenil život!

Jasmine Alagič tento rok, ako sa hovorí, ide karta. Stala sa moderátorkou česko-slovenskej SuperStar, našla lásku v náručí rapera Patrika Rytmusa Vrbovského a aktuálne hviezdi v obľúbenej zábavnej šou televízie Markíza Tvoja tvár znie povedome. A celé to odštartoval jeden osudný moment. 


Zrodila sa ďalšia Adela Banášová?! Mladá moderátorka odrovnala všetkých v sále


Moderátorka bola dlhé roky tvárou módnej televízie Fashion Tv, no a práve jej šéfka Gabriela Drobová jej dala príležitosť naplno ukázať, čo v nej je. Minulý rok jej totiž zverila veľkú úlohu - spolu s hercom Jurajom Bačom moderovala Jasmina veľkolepý filantropický večer Fashion Sparkling Charity Night. 

Toto bol ten moment, kedy Jasmina Alagič presvedčila, že má predpoklady byť dobrou moderátorkou. Odvtedy sa jej začali ponuky len hrnúť.
Zobraziť galériu (6)
Toto bol ten moment, kedy Jasmina Alagič presvedčila, že má predpoklady byť dobrou moderátorkou. Odvtedy sa jej začali ponuky len hrnúť.  (Zdroj: fashion tv)

Práve toto bol ten moment, ktorý presvedčil o jej kvalitách a začali sa jej hrnúť ponuky. Brunetka totiž predviedla nielen pohotovosť a rečovú zdatnosť, ale aj vtip, inteligenciu a podrezaný jazýček. Ten neraz spôsobil humornú situáciu, ktorá odrovnala všetkých hostí v sále. Mnohí hostia si v ten večer šepkali, že sa zrodila nová Adela Banášová. 

„Išla som do rizika s tým, že som vytvorila novú moderátorskú dvojicu. Moderátorov, ktorí nie sú zabehnutí, tak ako som mala predchádzajúce roky Libora Boučka a Leoša Mareša, ktorí sú už viac ako 20 rokov na scéne a priznám sa, že som si myslela, že budú dobrí, ale to čo predviedli, tak predčilo moje očakávania, pretože boli naozaj fantastickí a medzi hosťami sa naozaj šepkalo, že títo dvaja určite čoskoro dostanú nejaký veľký televízny džob,“ prezradila nám pred rokom Drobová.

Tá sa aktuálne naplno venuje organizovaniu ďalšieho ročníka dobročinného projektu Fashion Sparkling Charity Night, ktorý by sa tento rok mal konať už najbližšiu sobotu. 

Jasmina Alagič dostala ponuku moderovať spevácku šou SuperStar.
Zobraziť galériu (6)
Jasmina Alagič dostala ponuku moderovať spevácku šou SuperStar.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Jasmina Alagič aktuálne hviezdi na obrazovkách Markízy v šou Tvoja tvár znie povedome.
Zobraziť galériu (6)
Jasmina Alagič aktuálne hviezdi na obrazovkách Markízy v šou Tvoja tvár znie povedome.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Fashion Sparkling Charity NightJasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu