Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šmahel otvorene o ROZVODE s Kalisovou: TOTO je dôvod... Prišiel som o peniaze!

Martin Šmahel na rovinu prehovoril o dôvodoch rozchodu s Miriam Kalisovou. Zobraziť galériu (5)
Martin Šmahel na rovinu prehovoril o dôvodoch rozchodu s Miriam Kalisovou. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Fitness tréner Martin Šmahel (35) sa už týždeň objavuje v markizáckej reality šou Farma. A každým dňom sa otvára viac a viac. Aktuálne sa rozrozprával o najnáročnejšom období, ktorým si v uplynulom období musel prejsť - a tým je rozvod s moderátorkou Miriam Kalisovou (32). Bez servítky prehovoril o dôvodoch, ktoré k tomu viedli. Vraj k tomu prispel aj fakt, že prišiel o nemalé peniaze!

Martin Šmahel spolu s ďalšími známymi aj neznámymi Slovákmi bojuje na markizáckej Farme o výhru 75 tisíc eur. Ako sám prezradil, na statok, ktorý má názov „nový život,“ prišiel, aby za minulosťou urobil hrubú čiaru. „Ja som tu preto, ja som tu vážne pre to. Akože bez srandy, potreboval som to. Myslenie, nastavenie, predel, hrubá čiara... Mám čo za seba zahodiť!“ zahlásil Šmahel. 

Ten sa v reality šou rozrozprával o jeho najnáročnejšom období posledných rokov - o rozvode s moderátorkou Miriam Kalisovou, s ktorou má dcérku Miu. „Ona sa chcela rozviesť, lebo cítila, že odišla iskra z manželstva. My sme mali vlastne asi rok a niečo malú a manžel z tej trojice je tretí, zmení sa jeho pozícia, je odsunutý. Nehovorím to preto, lebo sa cítim ako chudáčik, to vôbec nie, ale je to pravda,“ začal odkrývať svoje súkromie Šmahel. 

Martin Šmahel a Miriam Kalisová sa rozviedli minulý rok v júni.
Zobraziť galériu (5)
Martin Šmahel a Miriam Kalisová sa rozviedli minulý rok v júni.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Dôvodov však bolo viac. „Ja som urobil chybu, ti poviem v čom, určite som sa jej menej venoval. Akože to viem...“ sypal si popol na hlavu tréner, ktorý tiež priznal, že si s niekým písal. Dušoval sa však, že Miriam nikdy nepodviedol. „Nie, prisahám!“ odpovedal na priamu otázku Katke Brychtovej, ktorá sa vraj tiež chcela už niekoľkokrát rozvádzať, ale stačilo, že jej muž povedal - toto je naša rodina. A bolo vyriešené. 

Značný podiel na tom, že to medzi Miriam a Martinom ochladlo, mal vraj aj fakt, že Šmahelovi nevyšiel biznis. „Ja som mal taký podnikateľský projekt, prišiel som o peniaze, bol som v sračkách trochu. Bol som v kríze a jej sa to nepáčilo. A ja viem, že by to nemalo tak byť,“ prezradil a dodal, že najviac ho celá situácia štve kvôli dcérke: „Trápi ma to, že dávam dcére takýto život, ale nie je to v mojich rukách.“

Martin Šmahel o súkromí porozprával svojim prominentným kolegom z Farmy.
Zobraziť galériu (5)
Martin Šmahel o súkromí porozprával svojim prominentným kolegom z Farmy.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Martin ŠmahelMiriam KalisováFarma X
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu