Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Dančiakov syn sa pustil do ministerky Laššákovej: Venoval jej »špeciálne poďakovanie«​!

Herec Stano Dančiak Zobraziť galériu (5)
Herec Stano Dančiak (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Začiatkom augusta verejnosť šokovala správa o nečakanej smrti slovenského herca Stana Dančiaka (†75). V pondelok sa konala posledná rozlúčka s legendou, na ktorej okrem rodiny, nechýbali ani hereckí kolegovia a fanúšikovia. Jedna osoba však chýbala, hoci sa to od nej zrejme očakávalo - ministerka kultúry Ľubica Laššáková (57). Syn umelca jej preto venoval „špeciálne poďakovanie“!

Slovenský filmový svet začiatkom augusta zasiahla správa o smrti legendárneho slovenského herca Stana Dančiaka. Ten zomrel v noci 4. augusta v nemocnici na zápal pľúc. V pondelok o 11:00 predpoludním sa v novej budove SND konala oficiálna rozlúčka s umelcom a v poobedných hodinách mu posledné zbohom dala rodina. 


Posledná rozlúčka s legendárnym Stanom Dančiakom (†75): Prišiel aj Cinkota!


Vyprevadiť ho na večnosť prišlo obrovské množstvo ľudí - hereckí kolegovia, priatelia, príbuzní, ale aj obdivovatelia umenia a fanúšikovia. Jedna osoba však v dave chýbala, hoci jej príchod mnohí očakávali. Reč je o ministerke kultúry Ľubici Laššákovej. Išlo predsa len o váženého slovenského herca, ktorý pre kultúru Slovenska neurobil málo. 


Emotívny pohreb legendárneho Dančiaka (†75): Dcéra v slzách a šokujúce slová jeho syna!


Na jej príchod však rodina Dančiaka čakala márne. Jeho syn preto političke venoval pár slov. „Špeciálne poďakovanie: Ďakujem vedúcej Ministerstva kultúry Laššákovej, za jej úprimné a otvorené ignorovanie poslednej rozlúčky s otcom. Máločo by ho potešilo viac,“ napísal verejne na svojom facebookovom profile Stanislav Dančiak mladší. 

Treba však povedať, že mnohí si pod príspevkom Laššákovú zastávali. Tá je vraj aktuálne na dovolenke, preto sa rozlúčky nemohla zúčastniť. „To mala priletieť vládnym špeciálom z dovolenky? Každý minister má svojho štatutárneho zástupcu. Každý funkcionár môže ísť na dovolenku alebo môže ochorieť a úrad musí fungovať ďalej,“ objavili sa komentáre. Dančiakovej rodine vraj osobne kondoloval namiesto ministerky štátny tajomník Ivan Sečík. 

Viac o téme: Stano Dančiak
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu