Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Drsné slová Dary Rolins: Povedala pravdu o dieťati s Rytmusom!

Patrik Rytmus Vrbovský a Dara Rolins Zobraziť galériu (6)
Patrik Rytmus Vrbovský a Dara Rolins (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Ubehli už štyri mesiace od toho, čo speváčka Dara Rolins (45) a raper Patrik Rytmus Vrbovský (41) šokovali verejnosť správou o rozchode. Expartneri pritom na verejnosti vždy pôsobili šťastne a harmonicky a dokonca sa netajili tým, že by spolu chceli dieťa. Aktuálne sa však blondínka vyjadrila, že to nebolo celkom tak!

Dara Rolins a Patrik Rytmus Vrbovský koncom marca vyšli na verejnosť s informáciou, že sa rozišli. Predtým tvorili pár takmer 7 rokov a počas ich vzťahu sa často skloňovala téma spoločné dieťa. Blondínka sa dokonca netajila tým, že by desaťročnej dcére Laure dopriala nevlastného súrodenca. Potomok s Rytmusom však stále neprichádzal. 

A blondínka aktuálne bez akýchkoľvek príkras povedala dôvod, prečo ho nemali. Podľa jej vlastných slov postupom rokov zisťovala, že so známym raperom skrátka dieťa nechce. „Na začiatku nášho vzťahu som dieťa s Patrikom tiež veľmi chcela a po čase, po spoločnom nažívaní, som presne tak intenzívne cítila, že s ním dieťa nechcem,“ prezradila Rytmu života speváčka, ktorá týmito slovami bez pochýb mnohých šokovala. 

Či ide o úprimné slová alebo je jej vyjadrenie ovplyvnené tým, čo sa aktuálne okolo nej a Patrika deje, isté nie je. Určite sa však raperovi tieto vety nebudú čítať ľahko... Treba však povedať, že ten v uplynulých mesiacoch nasádzal Dare svojimi zamilovanými príspevkami jednu ranu za druhou, takže po tomto sú si asi 1:1. 

Viac o téme: Dara RolinsPatrik Rytmus Vrbovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu