Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sex s domom a ÚPLNE HOLÁ pred kamerami! Unikli pikantné zábery najkrajšej slovenskej herečky

Gabriela Marcinková sa v novom slovenskom trileri Dôverný nepriateľ ukázala úplne nahá. Zobraziť galériu (16)
Gabriela Marcinková sa v novom slovenskom trileri Dôverný nepriateľ ukázala úplne nahá. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Fúha, poriadne odvážne zábery! Herečka Gabriela Marcinková (30), ktorá nedávno hviezdila v markizáckom seriáli Milenky, má na svojom konte ďalší zaujímavý počin. Zahrala si totiž hlavnú úlohu v novom slovenskom trileri s názvom Dôverný nepriateľ. Dnes sa v jednom z bratislavských kín konala jeho premiéra... A unikli z nej tmavoláskine pikantné zábery. Pozrite, užila si sex s domom a pred kamery sa postavila aj úplne nahá!

Dnes večer sa v jednom z bratislavských nákupných centier konala premiéra nového slovenského trileru s názvom Dôverný nepriateľ. Hlavnú úlohu si v ňom zahrali český herec Vojta Dyk a slovenská herečka Gabriela Marcinková. A práve tá mala v novinke niekoľko poriadne odvážnych scén. 

Brunetka sa pred kamerami objavila úplne nahá a dokonca si užila „sex“ s domom. Dej filmu sa totiž točí okolo prototypu inteligentného domu, ktorý mladí manželia testujú na vlastnej koži. No a práve ich moderné hniezdočko lásky sa herečkinej postave postaralo o jeden zo sexuálnych zážitkov vo vírivej vani. 

Gabriela Marcinková, ktorá sa v roku 2012 dostala medzi 100 najkrajších žien sveta, sa odhalila v novom slovenskom trileri Dôverný nepriateľ.
Zobraziť galériu (16)
Gabriela Marcinková, ktorá sa v roku 2012 dostala medzi 100 najkrajších žien sveta, sa odhalila v novom slovenskom trileri Dôverný nepriateľ.  (Zdroj: Jan Zemiar)

A nielen to, tmavovláska odhodila všetky zábrany a vo filme sa ukázala tak, ako ju Boh stvoril hneď niekoľkokrát. Divákom sa tak naskytol pohľad na jej nijako necenzurované bohaté ženské zbrane, nahý zadok, či dokonalé krivky tela. 

Gabriela Marcinková ukázala svoje nahé telo z každej strany.
Zobraziť galériu (16)
Gabriela Marcinková ukázala svoje nahé telo z každej strany.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Inteligentný dom sa vo filme postaral Gabriele Marcinkovej o sexuálny zážitok.
Zobraziť galériu (16)
Inteligentný dom sa vo filme postaral Gabriele Marcinkovej o sexuálny zážitok.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Slová sú zbytočné.... Presvedčiť sa môžete na vlastné oči už od 16. augusta v kinách. Viac záberov nájdete aj v našej GALÉRII»

Viac o téme: Gabriela Marcinková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu