Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vylepšená Knechtová prekvapila: V provokatívnom sexi výstrihu ukázala plné prsia!

Katarína Knechtová Zobraziť galériu (11)
Katarína Knechtová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Odhalila nadupaný dekolt! Speváčka Katarína Knechtová (37), ktorá pred rokmi pôsobila skôr chlapčenským dojmom, sa za poslednú dobu poriadne zmenila. Ako sama v týchto dňoch priznala, nechala sa aj trošku „vylepšiť“ a je z nej riadna šupa. Pozrite sami!

Sexi ako nikdy predtým! Speváčka Katarína Knechtová, ktorá už roky pôsobí na hudobnej scéne a nedávno sa dokonca objavila v porote SuperStar, dozrela do krásy. Zo šedej myšky totiž vyrástla krásna žena, ktorá vyžaruje sexepíl na všetky strany. V týchto dňoch sa dokonca špekulovalo o tom, či má nejaké plastiky.

„Áno, ja má všetky plastické operácie sveta,“ povedala pre jojkársky Topstar s úsmevom Knechtová, ktorá to však myslela ironicky a tvrdí, že žiadnu plastiku nepodstúpila, iba korekčné estetické zákroky. „Ja si myslím, že keď sa žena o svoju pleť stará, a ja nevylučujem, že občas niečo prifúkneme, veď to je normálna vec, tá energia ide z vnútra. Treba piť veľa vody a spať a žena musí byť hlavne šťastná. Keď je šťastná, vtedy vyzerá krásne,“ uviedla Knechtová, ktorá na rozhovor vyrazila v sexi čiernom tielku s poriadnym výstrihom, ktorý odhalil jej plné prsia. Veď pozrite sami! FOTO nájdete v GALÉRII»

Viac o téme: Katarína Knechtová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu