Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zasnúbená Parišková si nedala servítku pred ústa: Drsné narážky na svojich EX!

Aneta Parišková so snúbencom Miroslavom Zobraziť galériu (4)
Aneta Parišková so snúbencom Miroslavom (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Našla skutočné šťastie! V apríli minulého roka Aneta Parišková (45) mnohých prekvapila. Len mesiac po rozvode s Kanaďanom Markom priznala, že jej srdce si získal nový muž. Hoci sa najprv o svojom partnerovi zdráhala hovoriť, napokon mlčanie prelomila a postupne sa partnerom Miroslavom začala ukazovať aj v spoločnosti. Dvojica sa začiatkom tohto roka zasnúbila a dnes už moderátorka otvorene rozpráva o spoločných plánoch do budúcnosti.

Obľúbenú moderátorku sme stretli na odovzdávaní cien Slovenka roka, kam prišla ruka v ruke so svojím snúbencom Miroslavom. Zamilovaný pár sa počas celého večera dobre bavil a zdalo sa, že v súkromí im to naozaj mimoriadne klape. Zaujímalo nás teda, ako to medzi nimi vyzerá a či sa chystajú vo vzťahu urobiť ďalší krok. 

Aneta Parišková - rozhovor Slovenka roka

„Vyzerá to fajn, sme spolu nesmierne šťastní. Vo februári ma Mirko požiadal o ruku, ale čo sa týka svadby, tak to ešte nevieme. To ešte na to musíme nájsť správny čas,” povedala nám sympatická blondínka na margo svadby, ktorá teda určite skôr či neskôr príde. O niečo skeptickejšia ale bola, keď prišla reč na minulosť.

Zamilovaná dvojica prišla na slávnostný raut ruka v ruke.
Zobraziť galériu (4)
Zamilovaná dvojica prišla na slávnostný raut ruka v ruke.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Krásna Aneta pri svojom snúbencovi doslova žiari.
Zobraziť galériu (4)
Krásna Aneta pri svojom snúbencovi doslova žiari.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Pýtali sme sa totiž, čím si Miroslav populárnu televíznu tvár získal. A odpoveď sa dotýkala aj minulých vzťahov známej plavovlásky. „Keď si človek zažije veľa zlého, veľa bolesti a nepríjemných pocitov vo vzťahu, akosi si začne všímať a veľmi vážiť tie dobré veci. A, chvalabohu, ja som našla človeka, ktorého si môžem nesmierne vážiť, a tým pádom sa môžem tešiť z pocitu, že ten, koho mám rada ja, má tiež rád mňa a váži si ma. Je to výborný pocit,” povedala nám, čím jasne dala najavo, že v predchádzajúcich vzťahoch príliš šťastná nebola. Aj napriek tomu sa v nich našlo jedinečné pozitívum - dali jej troch prekrásnych synov, ktorí robia pyšnej mamine obrovskú radosť. 

Viac o téme: Aneta Parišková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu