Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Lacko Angyal zo SuperStar šokuje: Všetko to bola len pretvárka!

Lacko Angyal s mamou. Zobraziť galériu (4)
Lacko Angyal s mamou. (Zdroj: TV MARKÍZA)

KOMÁRNO - Lacko Angyal (17) pred tromi mesiacmi zahviezdil v speváckej šou SuperStar vlastnou piesňou o pošte. Vtedy si získal obrovské množstvo fanúšikov, ktorí sa mu rozhodli pomôcť, aby mohol začať lepší život. Mladík totiž žil s postihnutou maminou v extrémne ťažkých podmienkach. Dnes má dostatok financií na nový začiatok, a preto sa rozhodol vyjsť s celou pravdou von. Nie všetko, čo sa na verejnosti prezentovalo, bolo úplne tak!

Keď Lacko Angyal prišiel do SuperStar, verejnosť dojal nielen obrovskou skromnosťou a bezprostredným vystupovaním, ale aj neľahkým životným príbehom. V dokrútke, ktorú v šou odvysielali, sa totiž diváci dozvedeli, že mladého speváka celý život vychovávala mama, ktorá sa narodila s vážnou diagnózou - detskou mozgovou obrnou.

Dvojica navyše žila v extrémne ťažkých podmienkach. No hoci otec sa o mladého Lacka nestaral, ako sám hovoril, s maminou si navzájom pomáhali a starali sa jeden o druhého. Koncom minulého týždňa sa však rozhodol, že vyjde s celou pravdou von. Nie všetko, čo odznelo v televízii, bola úplná pravda. Cez live stream na sociálnej sieti Instagram prezradil, že s mamou to je inak.

„Maminu mám rád, ale je veľa vecí, pre ktoré som rád, že s ňou nie som. Celé bývanie riešim s jednou partiou v Komárne. Mamina je čudný charakter. Keď niečo nie je podľa nej, podáva hneď trestné oznámenie na každého. Žiadnou povahou sa však nedá vysvetliť to, že sa o vlastného syna nestará,“ prekvapil svojimi slovami vo videu Lacko. Na svojej mame nenechal ani nitku suchú. 

„Voľakedy ma aj bila, teraz sa u nej vyskytol problém s alkoholom. Ľúbi si dať. Som radšej bez nej ako s ňou. Ja teoreticky žiadnu matku nemám. Lenivá je, nestará sa dokonca ani sama o seba. Pred každým sa iba hrá, aké je chúďatko. Ja ju ako matku už neberiem veľmi dlho. Som rozhodnutý dať ju do ústavu pre telesne postihnutých, lebo tam sa o ňu postarajú,“ šokoval Angyal. Pekný vzťah tak zjavne obaja pred kamerami len hrali.

Viac o téme: SuperStarLacko Angyal
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu