Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Porotkyňa SuperStar Knechtová skončila v rukách lekárov: KOLAPS!

Katarína Knechtová doplatila na vyšoké pracovné tempo. Zobraziť galériu (6)
Katarína Knechtová doplatila na vyšoké pracovné tempo. (Zdroj: TV MARKÍZA)

PREŠOV/PRAHA - Speváčka Katarína Knechtová (37) mala v poslednom období poriadne nabitý diár. Skúšky s kapelou, nahrávanie nového singlu, natáčanie klipu k nemu... Navyše zabrať jej dáva aj porotcovanie v SuperStar. No a cez víkend na toto vražedné pracovné tempo nepríjemne doplatila. Skončila na infúziách!

Katarína Knechtová je v poslednom období doslova v jednom kolotoči. Okrem aktivít, ktoré bežne súvisia s jej hudobnou kariérou, sa k nim pred časom pridalo aj porotcovanie v speváckej šou SuperStar. Tmavovláska tak musí cestovať zo Slovenska do Prahy a po priamom prenose zas späť domov. 

Vysoké pracovné tempo sa jej však v týchto dňoch nepríjemne vypomstilo. Informovala o tom na sociálnej sieti Instagram, kde zavesila fotku s napichnutou infúziou v ruke. „Keď je toho veľa, nezabudnite hydratovať, lebo skončíte ako ja,“ napísala k fotke speváčka. Tú sme aj oslovili, nech nám prezradí, čo sa jej vlastne stalo.

„Mali sme toho za posledné týždne dosť veľa, skúšali sme s kapelou, pripravovali sa na festivalovú sezónu, do toho sme hrali, nahrávala som nový singel Svety a k nemu aj nový videoklip do ranných hodín. Do toho prejazdy, málo spánku, málo vody,“ prezradila pre Topky.sk Knechtová. Tá sa pred včerajším priamym prenosom SuperStar cítila vyčerpane, no zároveň sa tešila na premiéru svojho nového singlu.

„Som unavená, ale veľmi sa teším na dnešné kolo a na premiéru singla Svety, ku ktorému pustím do sveta aj nový videoklip. Réžie sa zhostil Martin Kazimir, ktorý už robil videoklip Naveky. Som nadšená, ako to celé dopadlo a výsledok je úžasný. Bola to fuška pre všetkých, ale stálo to za to,“ netají nadšenie speváčka. 

Hudobníčka však bude musieť zo svojho vražedného tempa zvoľniť. Lekári jej nariadili oddych... A Knechtová to neberie na ľahkú váhu. „Mala som kľudový režim v rámci možností, cítim sa už lepšie. Najbližšie dni budem oddychovať, chystám sa do Tatier,“ dodala porotkyňa.

Viac o téme: SuperStarKatarína Knechtová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu