Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Intímnosti známeho herca so sexi misskou: Veď ona má frajera... A poriadne nebezpečného!

Zobraziť galériu (12)

TUNIS - Fúha, tak ten si ale môže poriadne zavariť! Lukáš Pavlásek je verejnosti známy najmä ako divadelný herec, ktorý v poslednom období robí jeden rozruch za druhým. K svojmu súkromiu sa však aj napriek tomu príliš nevyjadruje a veľa sa toho nevie ani o jeho partnerskom živote. Najnovšie sa však po jeho boku objavila poriadna sexica a vyzerá to tak, že dvojica má k sebe naozaj blízko. Má to ale jeden háčik. Ona je zadaná!

Ide o prekrásnu finalistku Miss Carat Tuning Moniku Jákliovú, ktorá sa aktuálne aj so svojimi ďalšími kolegyňami nachádza na sústredení v exotickom Tunisku. Okrem dievčat je na dovolenke v Afrike aj samotná porota, no a jej súčasťou je aj spomínaný herec. Ten na svojom Instagrame zverejnil foto, kde spolu s Monikou pózujú v pomerne intímnom objatí.

Intímnosti známeho herca so
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Instagram Lukáš Pavlásek )

Na tom by nič prekvapujúce nebolo, pokiaľ by Jákliová už nejaký ten piatok netvorila pár s Gáborom Borárosom – zápasníkom MMA. Drsný športovec patrí vo svojom odvetví k absolútnej slovenskej špičke a svojich súperov v ringu posiela k zemi bez najmenšieho zaváhania. Zaujímalo nás teda, ako to s dvojicou vyzerá a či skutočne ide o niečo viac.

„Monika je krásna baba, ale máme čisto priateľský vzťah a keďže sme spolu na týždennom sústredení v Tunise, so všetkými dievčatami, vrátane nej, sme sa bližšie spoznali a skamarátili. V Miss Carat Tuning pôsobím ako porotca, je teda logické, že s babami trávime viac spoločného času,“ povedal nám Lukáš, ktorý by sa mal mať na pozore. Boráros by si ho totiž dokázal podať ľavou zadnou.

Gábor Boráros patrí k najúspešnejším slovenským zápasníkom MMA.
Zobraziť galériu (12)
Gábor Boráros patrí k najúspešnejším slovenským zápasníkom MMA.  (Zdroj: Facebook M.J., Instagram G.B.)

Uvidíme, ako napokon dopadne spoločné stretnutie oboch mužov. Obaja sa zúčastnia aj samotného finále Miss Carat Tuning, ktoré sa uskutoční už 15. júna na letisku v Piešťanoch. Poriadne horúceho večera sa môžete zúčastniť aj vy – lístky na Car at Tuning sú k zakúpeniu v sieti Predpredaj.sk»

Viac o téme: Lukáš PavlásekMonika Jákliová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu