Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Miss Slovensko 2018: Prvou víťazkou sa stala exotická kráska!

Miss Press 2018 Jasmina Tatyová Zobraziť galériu (5)
Miss Press 2018 Jasmina Tatyová (Zdroj: SITA/Branislav Bibel)

BRATISLAVA - Titul Miss Press 2018 získala dnes na tlačovej konferencii v bratislavskom hoteli DoubleTree by Hilton súťažiaca s číslom 7 Jasmina Tatyová.

Miss Press 2018 - rozhovor

Exotická Jasmina bola zo zisku titulu veľmi milo prekvapená. „Musím sa priznať, že som to vôbec nečakala,“ prezradila pre Topky.sk čerstvá Miss Press. 

O korunku Miss Slovensko 2018 a vedľajšie tituly zabojuje popri snedej Trnavčanke počas galavečera v sobotu 28. apríla v bratislavskej Inchebe ešte ďalších desať finalistiek.

O víťazkách aktuálneho ročníka súťaže rozhodne porota, do ktorej okrem riaditeľky Miss Slovensko Karolíny Chomistekovej zasadne aj Miss Slovensko 2017 Hanka Závodná, módny dizajnér Michael Kováčik, doktorka Alena Pallová z Inštitútu estetickej medicíny, Andrea Gavačová z Fremantle Media, Miss Českej republiky 2009 Aneta Vignerová, český herec Jaromír Hanzlík a Mister Global 2016 Tomáš Martinka. Za finalistku, ktorá získa titul Eva Miss Sympatia už môžu záujemcovia a záujemkyne hlasovať od konca marca až do posledných minút finálového večera. 

Galavečer, ktorý bude svojim slovom sprevádzať Libor Bouček, odvysiela v priamom prenose TV JOJ. Na divákov a diváčky čaká okrem samotných súťažných kategórii a originálnej fashion show, v rámci ktorej nebude chýbať ani promenáda v plavkách či v svadobných šatách, bohatý program plný hudobných, tanečných a akrobatických vystúpení. Na pódiu vystúpia Dara Rolins, Emma Drobná, Tomáš Buranovský či skupina Elán, ktorá pri tejto príležitosti predstaví i novú pesničku.

„Ja sa veľmi teším, že nás skupina Elán oslovila, že by s nami chceli spolupracovať a chceli by predstaviť svoju novú pesničku práve na našom finálovom večeri. Je krásna, ja som ju už počula, diváci sa naozaj majú na čo tešiť,“ povedala počas tlačovej konferencie Chomisteková, ktorá sa osobne podieľala na tvorbe jednej z kolekcií, ktoré počas večera finalistky predvedú.

Slávnostný večer zároveň odštartuje špeciálny videoklip. „Bude to veľmi podobné klipu Georgea Michaela k pesničke Freedom, ten ikonický videoklip s modelkami z 90-tych rokov, o také niečo sme sa snažili aj my a myslím, že sme sa s tým dobre popasovali. Dúfam, že to diváci ocenia,“ poznamenala riaditeľka súťaže.

Víťazka Miss Slovensko 2018 získa postup na Miss World 2018, honorovanú zmluvu, luxusný automobil a ďalšie zaujímavé ceny. Prvá vicemiss Slovensko 2018 pocestuje v druhej polovici roka na svetovú súťaž Miss International a druhá vicemiss bude Slovensko reprezentovať na súťaži Miss Supranational. Ostatným finalistkám naplánovali organizátori súťaže po finálovom večeri ešte niekoľko aktivít. V máji spoločne navštívia rezort v Liptovskej Osade a v auguste ich čaká dovolenka v Turecku.

Titulom Miss Press 2018 sa môže pýšiť exotická Jasmina Tatyová.
Zobraziť galériu (5)
Titulom Miss Press 2018 sa môže pýšiť exotická Jasmina Tatyová.  (Zdroj: SITA/Branislav Bibel)

Viac o téme: Miss Slovensko 2018
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu