Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tajomstvo známych tvárí nášho šoubiznisu: Neuveríte, ale TIETO DVE sú rodina!

Neuveríte, ktoré dve známe tváre sú rodina. Zobraziť galériu (7)
Neuveríte, ktoré dve známe tváre sú rodina.

BRATISLAVA - Toto vás prekvapí! V týchto dňoch vyšlo najavo, čo tušil zrejme iba málokto. Známa speváčka, ktorá sa zviditeľnila v speváckej šou SuperStar je rodina so známou moderátorkou, ktorá túto šou aktuálne moderuje. Viete už, o kom je reč?

Zrejme málo kto tušil, že dve známe krásky, ktoré sú už pár rokov na očiach verejnosti, sú rodina. Hoci sú na prvý pohľad úplne rozdielne, predsa v nich koluje rovnaká krv. Ide o finalistku Miss Slovensko 2009 a moderátorku Fashion TV s balkánskymi koreňmi Jasminu Alagič, ktorú vo februári  tohto roka televízia Markíza angažovala ako novú moderátorku šou SuperStar.

V týchto dňoch tmavovláska totiž priznala, že má rodinné vzťahy s ďalšou známou kráskou. A to s krehkou blondínkou Dominikou Starou, ktorá pred deviatimi rokmi zažiarila ako 16-ročná v populárnej speváckej šou Česko Slovenská SuperStar a prebojovala sa poriadne vysoko. Skončila tretia. Ani po rokoch sa zo šoubiznisu na rozdiel od svojich kolegov nevytratila a plní si svoj spevácky sen za veľkou mlákou.

„Som šťastná, že sme rodina, Aďuška Stará, a po novom, že si moja výživová poradkyňa. Neodmysliteľná súčasť mojej premeny,“ napísala Alagič na sociálnu sieť a pridala fotku s Dominikinou  mamou Adrianou. Preto nás zaujímalo v akom rodinnom stave sú vlastne s Dominikou. „Naše mamy sú sesternice,“ prezradila Jasmina, ktorá priznala, že sú s Dominikou vlastne sesternice z druhého kolena.

Zaujímalo nás aj to, keďže doteraz málokto vedel, že sú rodina, či sa stretávali aj v minulosti, alebo im v tom niečo bránilo. „Stretávame sa, ale keďže aj oni sú veľmi pracovne vyťažení aj my, a oni sú v tom Šamoríne, tak to nie je také úplne pravidelné, nie je to tak, ako by sme možno chceli. Ale vždy, keď je príležitosť, tak sa stretneme a máme z toho obrovskú radosť,“ povedala nám Alagič, ktorá Dominiku podporovala aj počas jej účinkovania v speváckej šou. 

Jasmina Alagič s mamou Dominiky Starej.
Zobraziť galériu (7)
Jasmina Alagič s mamou Dominiky Starej.

Viac o téme: Dominika StaráJasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu