Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slovenský herec si vyrobil kolosálnu hanbu: Obnažoval sa v kaviarni... Nekompromisný zásah SBS!

Lukáš Pavlásek Zobraziť galériu (4)
Lukáš Pavlásek (Zdroj: Facebook L.P.)

BRATISLAVA - Tak tomuto sa povie trapas ako hrom! Lukáš Pavlásek (38) je verejnosti známy najmä ako herec, ktorého pred dvomi mesiacmi rozoberala polovica národa. Umelec sa vtedy chcel silou-mocou dostať na prestížny Ples v opere bez toho, aby mal vstupenku. Kým vtedy bola celá situácia dopredu zinscenovaná, najnovšie vyviedol niečo, čo nemal v pláne ani náhodou...

Herec totiž pred pár dňami fotil sériu snímok pre pánsky časopis, ktorý je známy najmä šteklivými zábermi. Keďže mnohí Pavláska prirovnávajú k populárnemu Boratovi, vznikol návrh, aby mal na sebe oblečené legendárne plavky, ktoré zahaľujú iba kúsok jeho „nádobíčka“.

To by koniec-koncov nemusel byť až taký problém, pokiaľ by fotenie neprebiehalo v kaviarni známeho nákupného centra, kde bolo práve prítomných niekoľko detí a starších ľudí. „Fotenie nám mierne skomplikovala situácia, že ľudia v nákupnom centre neboli pripravení na takúto dávku môjho brutálneho sexepílu. Keď som so seba strhol župan, okamžite nabehla SBS-ka,“ povedal nám Lukáš, keď sme ho oslovili, či je pravda, že pohoršoval verejnosť.

Lukáš Pavlásek bol obvinený z pohoršovania verejnosti.
Zobraziť galériu (4)
Lukáš Pavlásek bol obvinený z pohoršovania verejnosti.  (Zdroj: Archív L.P.)

Z toho, že ho chceli vyviesť, si však ťažkú hlavu vôbec nerobí. „Povedali mi, že sa nemám špacírovat nahý a pohoršovať slušných ľudí. Ale veď ja som nebol nahý, bol som trendy štýlový a svojím outfitom som privolával leto,“ smial sa Pavlásek.

Viac o téme: Lukáš Pavlásek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu