Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slovenský šoubiznis sa rozrástol: Známa dvojica má syna!

Známemu spevákovi sa včera narodil syn. Zobraziť galériu (6)
Známemu spevákovi sa včera narodil syn.

BRATISLAVA – Už sú traja! V stredu ráno sa známemu spevákovi Thomasovi Puskailerovi (36) zmenil život od základov. Jeho manželka Abbie (33) mu porodila ich prvého spoločného potomka. Narodil sa im syn, ktorému dali biblické meno.

Už sú rodičmi! Spevák Thomas Puskailer, ktorý sa zviditeľnil v speváckej šou Superstar a teraz ho vídať najmä v muzikáloch, je od včera hrdým otcom. Jeho manželka Abbie, ktorú si vzal v roku 2011, mu v stredu doobeda porodila ich prvého syna.

Ako topkám Thomas prezradil, mamička aj dieťatko sú v poriadku. „Mám najväčšiu a najkrajšiu správu, včera sa naša rodina rozrástla. Narodil sa nám najväčší zázrak, aký nám život môže dať. Dali sme mu meno Noah Benjamin Puskailer, narodil sa 10. januára 2018 o 09:21 hodine v Bratislave, má 3630 gramov a 48 centimetrov. S Abbie sme veľmi šťastní, vďační a v pokoji a všetci sú zdraví,“ napísal topkám hrdý otec Thomas. Dvojica dala synovi meno Noah, čo je postava z biblickej knihy Genezis uvádzaná aj ako Noe, ktorý postavil podľa Božieho návodu archu a zachránil ľudský rod a živočíšne druhy na tejto zemi.Rodičom gratulujeme a prajeme najmä veľa zdravia.

Thomas Puskailaer a jeho žena Abbie sú hrdými roičmi. V stredu ráno sa im narodil syn Noah.
Zobraziť galériu (6)
Thomas Puskailaer a jeho žena Abbie sú hrdými roičmi. V stredu ráno sa im narodil syn Noah.

Viac o téme: Thomas Puskailer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu