Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Ďurianovej veľká premiéra v Správach RTVS: Pozrite, ako jej to išlo v úlohe šporťáčky!

Marianna Ďurianová sa v pondelok prvýkrát objavila v Správach RTVS. Zobraziť galériu (4)
Marianna Ďurianová sa v pondelok prvýkrát objavila v Správach RTVS. (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Marianna Ďurianová (40) bola dlhoročnou tvárou televízneho spravodajstva. Po trinástich rokoch sa však rozhodla uberať inou cestou a v Markíze dala výpoveď. No po štyroch rokoch je späť za moderátorským pultíkom - v pondelok mala totiž veľkú premiéru v Správach RTVS. Pozrite, ako jej to išlo v úlohe športovej hlásateľky.

Marianna Ďurianová Správy RTVS

Na jeseň sa na verejnosť dostala správa o novom džobe niekdajšej hviezdy televíznych obrazoviek Marianny Ďurianovej. Blondínke, ktorá začiatkom roka 2014 dala v televízii Markíza po trinástich rokoch výpoveď, ponúkli nedávno prácu v spravodajstve verejnoprávnej RTVS. Tá je však trochu z iného súdka, než sme pri blondínke zvyknutí - po novom totiž hlási novinky zo športu.

V pondelok mala Ďurianová svoju veľkú premiéru. Objavila sa v Správach RTVS na pravé poludnie, aj neskôr o 16-tej. V tejto súvislosti sme ju aj oslovili, nech nám prezradí, ako sa v novej úlohe cítila. Na naše otázky však doposiaľ neodpovedala. Pozrite sa, ako sa moderátorka s hlásením športových správ po prvýkrát popasovala - vo videu vyššie!

Viac o téme: Marianna Ďurianová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu