Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Kríza Jopa a Glendy: Najprv sa šuškalo o rozvode a teraz... Kubánka má už nového?!

Idylke medzi Jozefom Jopo Poláčkom a Glendou López je, zdá sa, koniec. Zobraziť galériu (7)
Idylke medzi Jozefom Jopo Poláčkom a Glendou López je, zdá sa, koniec. (Zdroj: G.L.)

BRATISLAVA - Ešte v závere roka 2016 sme na Topkách informovali, že manželstvo Jozefa Jopa Poláčka (45) a Kubánky Glendy López (28) prechádza náročným obdobím. Začiatkom augusta sa už v kuloároch šoubiznisu šuškalo, že dvojica je rozvedená. To producent vtedy vyvrátil. Najnovšie sa však zdá, že dvojica je nielen, že od seba, ale exotická kráska má po svojom boku zrejme už nového muža!

Slovo rozchod sa v súvislosti s menželstvom z Jozefa Jopa Poláčka a jeho kubánskej manželky Glendy López skloňovalo už viackrát. Prvýkrát sme o ňom písali koncom roka 2016. Vtedy sa však známy producent vyjadroval vyhýbavo. „Krízy boli, sú a asi aj budú, ale vychádzame spolu,“ povedal nám. 


Šokujúci rozchod v slovenskom šoubiznise: Krach manželstva po 5 rokoch?!


O niekoľko mesiacov neskôr sa už slovenským šoubiznisom šírila informácia, že slovensko-kubánska dvojica má už za sebou rozvod. A hoci sa vtedy bývalý moderátor spočiatku k tejto téme nechcel vyjadrovať, napokon sa rozhodol všetko uviesť na pravú mieru. „Nie, nie sme rozvedení,“ vyjadril sa pre Topky.


Jopo a Glenda: Rozvod?!


No aktuálne všetko nasvedčuje tomu, že dvojica už spolu definitívne nie je. Exotická kráska sa totiž v týchto dňoch pochválila na sociálnej sieti Instagram fotkou s neznámym mužom. Najprv zverejnila záber z vianočných trhov vo Viedni, no dvojica len stála vedľa seba. Ďalšia fotka však už bola veľavravnejšia. 

Glenda sa s neznámym mužom presunula do Grécka a tam sa už k nemu aj dôverne túlila. Navyše popis „La vida es bella,“ čo v preklade znamená „Život je krásny,“ by tiež mohol naznačovať, že čokoládová kráska prežíva práve čerstvo zamilované obdobie. Tú sme v tejto súvislosti aj oslovili, na naše otázky však doposiaľ neodpovedala. 

Glenda López má po svojom boku už zjavne iného muža.
Zobraziť galériu (7)
Glenda López má po svojom boku už zjavne iného muža.  (Zdroj: Instagram G.L.)

Viac o téme: Jozef Jopo PoláčekGlenda López
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu