Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ďurianová hviezdila na móle: Obtiahnuté legíny a presvitajúca podprsenka!

Marianna Ďurianová Zobraziť galériu (23)
Marianna Ďurianová

BRATISLAVA – V utorok večer sa v jednom z luxusných hotelov v centre Bratislavy konala módna prehliadka kožuchov. Jej tvárou je už niekoľko rokov bývalá televízna hviezda Marianna Ďurianová (40), ktorá aj tento raz hviezdila na predvádzacom móle. Blondínka pútala pozornosť nielen dokonalou vizážou, ale aj skvelou postavou, ktorá vynikla v obtiahnutých legínach. Pohľady prítomných pánov pútala aj presvitajúca podprsenka.

Už tradične každý rok otvára zimnú sezónu prehliadka kožuchov. Tá tohtoročná sa konala v utorok večer v jednom z luxusných hotelov v centre Bratislavy. A ujsť si ju nenechalo veľké množstvo známych tvárí. Ako po minulé roky, tak aj teraz bola hlavnou hviezdou módnej šou bývalá markizácka hviezda Marianna Ďurianová. 

Blondínka na móle hviezdila hneď v štyroch outfitoch. Dva z nich pánov zrejme upútali najviac. Marianna sa najskôr premenádovala v obtiahnutých legínach, ktoré jej obtiahli naozaj všetko a neskôr si obliekla biely top, spod ktorého jej presvitala podprsenka. Páni sa tak na okamih nedívali iba na kožuchy, ale aj na moderátorkine dokonalé krivky.

Na raute sa však exmarkizáčka vôbec neukázala, z akcie sa nenápadne vytratila zadným vchodom, a tak si mnohí prítomní čakajúci na hviezdu prehliadky museli nechať zájsť chuť. Napriek tomu treba priznať, že je sa stále na čo pozerať. Veď posúďte sami.

Marianna Ďurianová - kožuchy

Viac o téme: Marianna Ďurianová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu