Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Drsné vtípky v Inkognite vyjdú Jojku poriadne draho: Za toto televízia tvrdo zaplatí!

Za vtipy, ktoré odzneli v Inkognite, Jojka draho zaplatí. Zobraziť galériu (6)
Za vtipy, ktoré odzneli v Inkognite, Jojka draho zaplatí. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Diváci televízie Joj sa pravidelne tešia na pondelkový večer aj kvôli relácii Inkognito. Štvorica hádačov sa totiž zakaždým postará o poriadnu dávku zábavy. Tá však Jojku najnovšie výjde pekne draho. Jeden z nespokojných Slovákov sa totiž ohradil voči vtipom, ktoré odzneli v šou ešte v marci tohto roka. Výsledok? Televízia musí zaplatiť mastnú pokutu!

Inkognito vtipy

Šou Inkognito je nielen o hádaní povolaní, ale aj o vtipných hláškach, ktoré pri tom vznikajú. A práve kvôli tomuto diváci túto reláciu tak obľubujú. No zdá sa, že nie všetkým je humor známych hádačov po chuti. Rade pre vysielanie a retransmisiu sa totiž ozval Slovák, ktorému sa zdali vtipy z marcovej časti projektu už cez čiaru. 

Štvorica zabávačov, v zložení Michal Hudák, Marián Čekovský, Maroš Kramár a Marcel Forgáč, spolu s moderátorom Vladom Voštinárom, totiž rozprávali vtipy z nemocničného prostredia, ktoré mali príchuť čierneho humoru. No a teraz za to Jojka musí zaplatiť mastnú pokutu. Rada totiž rozhodla, že hlášky boli cez čiaru a televízia musí zaplatiť 3319 eur. 

Väčšina divákov sa však s týmto názorom absolútne nestotožňuje. Na sociálnej sieti Facebook sa okamžite objavili príspevky, v ktorých stoja za Jojkou. „Škoda, že poniektorým chýba nadhľad a hľadajú zlo tam, kde nie je. Skúste si pozrieť videá Bekima, možno pochopíte, o čom je život - adresujem tomu jedinému divákovi, ktorý sa sťažoval na vtip o beznohom, predpokladám, že toho pána sa to ani netýka a beznohí vtip ani nezaregistrovali,“ znel jeden z mnoha komentárov.  

Pozrite si video vyššie a zhodnoďte sami, či boli vtípky cez čiaru!

Viac o téme: Inkognito
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu