Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Playmate Cifrová v šoku zo smrti Hugha Hefnera (†91): Poznala ho osobne... Takýto bol!

Eva Cifrová bola zo správy o smrti Hugha Hefnera v šoku. Zobraziť galériu (7)
Eva Cifrová bola zo správy o smrti Hugha Hefnera v šoku. (Zdroj: Instagram E.C.)

LOS ANGELES/BRATISLAVA - Vo štvrtok ráno celý svet obletela správa o smrti veľkého milovníka žien a zakladateľa amerického pánskeho magazínu Playboy Hugha Hefnera. Ten vo veku 91 rokov zomrel doma prirodzenou smrťou. Len pár playmate na svete sa môže pýšiť tým, že multimilionára poznali osobne. Jednou z nich je aj Slovenka Eva Cifrová (34). Pre Topky.sk prezradila, aký bol!

Časopis Playboy vo štvrtok vydal hlásenie, že najznámejší milovník žien Hugh Hefner zomrel. Poslednýkrát vydýchol doma, obklopený svojou rodinou. Správa o jeho smrti okamžite obletela celý svet a šokovala fanúšikov aj všetkých, ktorí multimilionára poznali osobne. Jednou z nich je aj slovenská playmate Eva Cifrová. 

„Ráno mi poslal kamarát link na článok o jeho smrti a bol to šok. O to viac, že som ho poznala osobne,“ priznala pre Topky.sk Cifrová, ktorá si tiež zaspomínala, aký Hefner bol. „Bol neuveriteľne charizmatický a milý človek. Keď som bola u neho, tak sa vždy osobne pýtal, či je všetko v poriadku, či nie je niečo potrebné, napriek tomu, že tam boli ľudia, ktorých prácou bolo zabezpečiť úplne všetko,“ prezradila nám Eva. 

„Keď sme išli limuzínou na večeru, tak som bola zvedavá, ako sa bude chovať medzi ľuďmi. A prekvapil ma svojou pokorou a kľudom, aký z neho vždy vyžaroval,“ priznala playmate a dodala: „Je veľká škoda takého človeka.“ 

Plavovláska sa s Hefnerom stretla pred deviatimi rokmi, keď si ju kompetentní z amerického Playboya vybrali na nafotenie šteklivých aktov. Túto možnosť dostalo len deväť dievčat z celého sveta, ktoré potom týždeň bývali priamo vo vile so zakladateľom zajačikovského impéria. 

Pred pár rokmi sa so Hughom mala možnosť stretnúť aj Andrea Járová, ktorá už dlhší čas žije v USA. „S pánom Hefnerom som sa stretla pred niekoľkými rokmi na Playboy Halloween párty v jeho mansion v Los Angeles, bol šarmantný a veľmi milý, človek s veľkou charizmou. Bude nám všetkým nesmierne chýbať. Bol legenda a mal fanúšikov po celom svete,“ povedala nám blondínka.

Eva Cifrová sa s Hughom Hefnerom v roku 2008 stretla osobne.
Zobraziť galériu (7)
Eva Cifrová sa s Hughom Hefnerom v roku 2008 stretla osobne.  (Zdroj: archív E.C.)

Viac o téme: Andrea JárováEva Cifrová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu