Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Drobová vychystaná ako do postele: V spoločnosti v negližé!

Gabriela Drobová vie, čo je aktuálne trendy. Zobraziť galériu (23)
Gabriela Drobová vie, čo je aktuálne trendy. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V utorok večer sa v bratislavskom Vlčom hrdle konal večierok známej značky kávy pri príležitosti otvorenia slovenského trhu. Ten si nenechala ujsť ani riaditeľka módnej televízie Fashion Tv Gabriela Drobová (43), ktorá hneď upútala pozornosť všetkých prítomných. Do spoločnosti totiž dorazila v pyžame.

V utorok večer si to známe tváre slovenského šoubiznisu namierili do bratislavského Vlčieho hrdla. Práve tam sa totiž konal event známej značky kávy pri príležitosti otvorenia slovenského trhu. Podujatie si nenechala ujsť napríklad ani riaditeľka módnej televízie Fashion Tv Gabriela Drobová. 

A hneď strhávala pohľad prítomných svojím výzorom. Plavovláska totiž do spoločnosti dorazila v pyžame. Nevychystala sa však do postele... Saténový kúsok z luxusného módneho domu sa totiž dnes považuje za vrcholne trendy a keďže sa známa Slovenka vo svete módy dobre orientuje, opäť trafila do čierneho. 

Drobová vychystaná ako do
Zobraziť galériu (23)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Okrem nej si prišli vychutnať kávu aj prominentná doktorka Alena Pallová, herečka Michaela Čobejová, modelky Barbora Franeková, Mária Zelinová, Miss Slovensko z roku 2007 Veronika Husárová či herec Roman Pomajbo. Viac fotiek z akcie nájdete v našej GALÉRII»

Galéria: Drobová ako vychystaná do postele: V spoločnosti v negližé!

Viac o téme: Gabriela Drobová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu