Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ťažké priznanie moderátora Nikto nie je dokonalý: Manželka na psychiatrii... Prežil si s ňou hotové peklo!

Manželka Jiřího Krampola skončila na psychiatrii. Zobraziť galériu (4)
Manželka Jiřího Krampola skončila na psychiatrii.

PRAHA - Na konci júla verejnosťou otriasla informácia, že manželka Jiřího Krampola (79) bola hospitalizovaná v psychiatrickej liečebni. Za celou nešťastnou situáciou mala byť kombinácia alkoholu a liekov, ktoré Hana Krampolová začala užívať kvôli operácii ramena. Teraz prehovoril priamo jej manžel.

K operácii ramena sa neskôr pridružili aj ďalšie zdravotné komplikácie, pre ktoré zostala Hana dlhodobo zavretá v byte a závislá na liekoch. Koncom júna následne skolabovala a ocitla sa na psychiatrii. „Prakticky vstala z mŕtvych. Keď záchranka prišla, horko-ťažko jej na krku nahmatali tep. Údajne jej v krvi našli 4 promile alkoholu. To by zamávalo aj s obrom... Keď ju odvážali, nemohla protestovať. Dobrovoľne by asi na detox nešla,“ povedal vtedy médiám rodinný známy Krampolovcov.

Sám moderátor najskôr tieto tvrdenia popieral, teraz sa však rozhodol uviesť veci na pravú mieru. „Moja žena nie je nejaká rozmarná alkoholička. Čo som idiot, ktorý by žil s paničkou, ktorá chľastá a vyhadzuje si z kopýtka? Taká by išla veľkou rýchlosťou,“ povedal pre magazín Dnes Jiří, ktorý však nakoniec priznal, že jeho manželka alkohol na lieky predsa len požívala.

Jiřího Krampola manželka poriadne vytrápila.
Zobraziť galériu (4)
Jiřího Krampola manželka poriadne vytrápila.  (Zdroj: YouTube)

Za všetkým mal byť práve fakt, že Hana zostala po viacerých zdravotných ťažkostiach odkázaná len na pobyt v domácnosti. „Do toho nemohla spať, takže ďalšie lieky. K tomu si kúpila sem-tam nejaké víno a už to bolo v háji,“ rozhovoril sa o zdravotných problémoch svojej manželky. Celej situácii podľa neho nepomohlo ani nútené vysťahovanie z bytu na luxusnej Pařížskej ulici.

„Došlo to tak ďaleko, že dostala epileptický záchvat. Odviezli ju do nemocnice a nechali si ju tam. Za štyri dni ju pustili, že pre ňu nemajú miesto, nech si nájde súkromného psychiatra,“ povedal Krampol, čím jasne naznačil, že Hana mala veľké psychické problémy už predtým. Po mesiaci od poslednej hospitalizácie sa však podľa neho už celá situácia zlepšila a jeho manželka má opäť chuť do života.

Napriek tomu si je vedomý, že Hanu od plnohodnotného života stále delí poriadny kus cesty, ktorú má teraz pred sebou. „Musí to zvládnuť, inak by musela ísť na nejaké liečenie, a to by trvalo najmenej rok. Toho sa bojí, a to je silná motivácia,“ prezradil napokon Jiří, ktorý však verí, že jeho manželka sa čoskoro zotaví a zvládne sa opäť zaradiť do bežného života. 

Viac o téme: Jiří KrampolHana Krampolová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu