Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Ďurianová aj po rokoch máta Boučkovu frajerku: Toto mu zakazuje!

Libor Bouček a Marianna Ďurianová Zobraziť galériu (5)
Libor Bouček a Marianna Ďurianová (Zdroj: tv joj/Ján zemiar)

BRATISLAVA – Stále hrozba?! Zatiaľ, čo v práci je Libor Bouček úspešný, v láske sa mu až tak nedarí. Hoci má len 36 rokov, stihol sa už dvakrát rozviesť. Prvé manželstvo mu stroskotalo so slovenskou moderátorkou Mariannou Ďurianovou (40), druhé s právničkou Janou Hlaváčovou. Aktuálne už dva roky chodí s finalistku českej súťaže Miss Gabrielou Bendovou (25). A práve tá sa má pred svojim predchodkyňami neustále na pozore, čo nedávno priznal samotný Libor. Neuveríte, čo mu dokonca zakazuje, keď ide na Slovensko!

Libor Bouček po tom, čo mu stroskotali dve manželstvá, sa už dva roky stretáva s finalistkou súťaže Česká Miss Gabrielou Bendovou. Hoci je jeho priateľka krásna žena, napriek tomu si na svojho vyvoleného dáva poriadny pozor. Najmä, keď jej polovička odchádza za prácou k nám na Slovensko. Tu totižto žije jeho prvá exmanželka - známa moderátorka Marianna Ďurianová, ktorá aj po rokoch je stále blondínou. Na tie má totižto Libor slabosť... A zjavne to vie aj jeho priateľka.

Libor nedávno totiž pre jojkársky Top Star priznal, že na Slovensku má zákaz prespávať a po každej akcii u nás, sa musí vrátiť domov. „Stále viem bez nehody jazdiť vzdialenosť Praha- Bratislava ako som to robil za starých dobrých čias,“ pochválil sa Bouček, ktorý sa nedávno objavili na nakrúcaní relácie Nikto nie je dokonalý, na ktoré dorazil na vlastnom aute. Po skončení však ihneď odišiel do Prahy.

Dôvod? „Lebo moje dievča si nepraje, neviem z akého dôvodu, aby som prespával na Slovensku,“ dodal s vážnou tvárou. Že by sa jeho priateľka obávala, že sa aj po rokoch môže medzi ním a Ďurianovou rozdúchať starý oheň lásky? Alebo sa obáva, že by sa Libor mohol opäť zahľadieť do nejakej inej blonďavej Slovenky? To vie zrejme iba ona sama. Ale asi vie, prečo mu to zakazuje...

Viac o téme: Marianna ĎurianováLibor Bouček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu