Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

ŠOK! Banášová je už vydatá: Spravila to potichu a tajne! Prvé FOTO nevesty...

Adela Banášová Zobraziť galériu (7)
Adela Banášová (Zdroj: Internet, Tv Markíza)

BRATISLAVA – Toto zrejme nik nečkal... Už sú svoji! Len pred pár dňami sa do médií dostali „zaručené” informácie od anonymného čitateľa, ktorý tvrdil, že vie, kedy, kde a ako sa má odohrať svadba Adely Banášovej (36) a Viktora Vinczeho (26). Včera poobede sa však stalo to, čo nik tak skoro nečakal. Adela a Viktor si povedali tajne svoje Áno!

Viktor Vincze a Adela Banášová sa dali dokopy len pred pár mesiacmi na svadbe svojho kamaráta Sajfu, kde moderátorka chytila nevestinu kyticu. No vo februári na sviatok sv. Valentína markizák všetkých šokoval, keď Adelu požiadal o ruku v priamom prenose Telerána. Pred pár dňami nám dokonca do redakcie prišli zaručené informácie o tom, kedy sa má konať ich svadba. Pisateľ mailu uviedol presný júnový dátum a miesto konania. No ako sa zdá, mýlil sa.

Topkám sa totižto podarilo zistiť, že posledný marcový deň sa stal tým najkrajším pre najobľúbenejšiu slovenskú moderátorku a sympatického mladého markizáka. Adela Banášová a jej snúbenec Viktor Vincze si totižto v piatok poobede povedali tajne svoje Áno. „Zosobášili sa narýchlo a v tajnosti v kostole sv. Margity Antiochijskej v Šali o 15 hodine v kruhu svojich blízkych,“ prezradil nám dobre informovaný zdroj z jej okolia, ktorý nám nezabudol poslať aj prvé fotky nevesty.

Ako sme sa tiež dozvedeli, termín svadby urýchlili kvôli Adelinmu tehotenstvu. Podľa našich informácií by mala byť v 3. mesiaci. S čerstvou pani Vincze sme sa snažili skontaktovať, no nedvíhala telefón. Týždeň pred tajnou veselicou nám však tvrdila: „Je v našom záujme nemať okolo toho chaos.“ Ako sa zdá, chaosu sa vyhli a urobili si to tajne po svojom. Mladomanželom gratulujeme a prajeme veľa šťastných spoločných rokov!

Adela Banášová ako nevesta.
Zobraziť galériu (7)
Adela Banášová ako nevesta.

!!! 1. apríl !!!

Tento článok je fikcia. Informácie v ňom obsiahnuté sa nezakladajú na pravde. Želáme vám veselý deň bláznov. :) 

 

 

Viac o téme: SvadbaAdela BanášováViktor Vincze
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu