Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zadaná Kronerová (64): Bozky na verejnosti s cudzím chlapom!

Zuzana Kronerová Zobraziť galériu (12)
Zuzana Kronerová (Zdroj: paparaci.sk)

PRAHA - Zaskočila divákov! Uznávaná slovenská herečka Zuzana Kronerová (64), ktorá si najnovšie zahrala hlavnú postavu v českom filme Bába z ledu, pred pár dňami mnohých divákov zaskočila. Na českej premiére nového filmu ohúrila nielen skvelou vizážou, ale predovšetkým bozkami s cudzím chlapom! Že by nová láska?

Dcéra zosnulého legendárneho herca Jozefa Kronera (†73) Zuzana Kronerova patrí rovnako ako jej bratranec Ján Kroner (60) medzi slovenskú hereckú elitu. Je známa z rôznych filmov, seriálov, či dabingu. Momentálne mieri do kín novinka s názvom Bába z ledu, v ktorom naša umelkyňa stvárňuje hlavnú postavu.  


Herečka Zuzana Kronerová bude online: V stredu o 10:00!


Tu sa herečka aj napriek svojmu veku nehanbila ukázať v plavkách. Na premiére u našich západných susedov však zaujala divákov aj niečím iným ako svojou odhalenou postavou.  Napriek tomu, že už viac ako 30 rokov žije v manželskom zväzku s matematikom Milanom, s ktorým má dve deti, sa nechala na verejnosti bozkávať cudzím chlapom. Bez hanby sa jej tento chlap vrhol na krk a nežne ju zasypal bozkami.

Nejde však o žiadneho jej nového milenca, ale o kolegu z nového filmu - českého herca Pavla Nového. Ten si v romantickej dráme s prvkami komédie zahral otužilca, do ktorého sa vdova, ktorú herečka stvárňuje, zamiluje. To, že si dobre rozumejú, bolo na premiére jasné ihneď každému. Nežné dotyky za plecia, bozky na krk a ramená i šepkanie do ucha pôsobilo naozaj dôverne.

Ako sa zdá, spoločné natáčanie týchto dvoch naozaj spojilo. Rozumejú si nielen na plátne, ale aj mimo neho. No niekto by mal Novému zrejme povedať, že úloha zaľúbených milencov už u nich skončila... Snáď sa tohto dohovoru nechopí samotný Kronerovej manžel!

Takto na verejnosti vybozkával Zuzanu Kronerovú jej kolega Pavel Nový.
Zobraziť galériu (12)
Takto na verejnosti vybozkával Zuzanu Kronerovú jej kolega Pavel Nový.  (Zdroj: Profimedia)

Zuzana Kronerová a Pave Nový ako milenci v novom filme Bába z ledu.
Zobraziť galériu (12)
Zuzana Kronerová a Pave Nový ako milenci v novom filme Bába z ledu.  (Zdroj: falcon)

 

Viac o téme: Zuzana Kronerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu