Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tréma, plač a prekazené plány: Rodina čerstvo zasnúbenej superstaristky to budúcemu zaťovi nedarovala!

Veronika Stýblová sa čoskoro stane nevestou. Zobraziť galériu (7)
Veronika Stýblová sa čoskoro stane nevestou. (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - Bývalá superstaristka Veronika Stýblová (22) sa len pred pár dňami pochválila úžasnou novinkou. Jej partner Ján Slatinský (27), prezývaný Antonio, ju počas výletu v Paríži po štvorročnom vzťahu konečne požiadal o ruku. A napriek tomu, že mladá speváčka so zásnubami súhlasila, jej polovička sa musela pre vytúžené „áno“ poriadne potrápiť.

Antonio pokľakol na výlete, ktorý si s Veronikou naplánovali, aby si oddýchla po náročnom skúšaní v divadle. Priateľ ma požiadal o ruku v romantickom Paríži a čírou náhodou po premiére muzikálu Ples upírov, v ktorom hrám. Bolo to hrozne romantické, vôbec som to nečakala a o to krajšie to bolo,“ povedala nám nadšená blondínka, ktorá sa teda už onedlho stane nevestou. Jej snúbenec sa však už v Paríži musel popasovať s nečakanými komplikáciami.

„Plánoval som to asi od januára. Bola trošku tréma, chcel som ju pôvodne požiadať úplne navrchu Eiffelovky, ale na treťom poschodí fúkal vietor a na druhom bolo veľa ľudí. Tak keď sme schádzali dolu cez medziposchodie, bola tam ideálna situácia,“ priznal nám sympatický muž. Keď sme sa dvojice spýtali, ako zásnuby prijala rodina talentovanej speváčky, prezradili nám, že hoci Antonia už dávno berú ako člena rodiny, musel o ich dcéru zabojovať aj pred nimi.

Moja rodina bola milo prekvapená. Môjho priateľa zbožňujú, berú ho ako svojho vlastného. Tatino uronil slzičku, priateľ totiž musel žiadať potom o ruku aj jeho,“ povedala nám Veronika. Budúci ženích sa teda musel zapotiť ešte viac, ako keď žiadal svoju milovanú a priznal, že trému pred budúcim svokrom síce mal, no nič iné mu nezostávalo. „Bola, bola. Ale musel som, či to schváli. Ale nakoniec povedal, že áno,“ tešil sa Veronikin nastávajúci. 

Kedy sympatická dvojica plánuje svadbu a ako si ju predstavuje, sa dozviete vo videu pod článkom.

Veronika Stýblová o svadbe.

Viac o téme: Veronika Stýblová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu