Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Čerstvý rozchod v našom šoubiznise: Už nie sú spolu, ale... Neuveríte!

Ďalší rozchod v šoubiznise. Známa blondínka je už sama. Zobraziť galériu (7)
Ďalší rozchod v šoubiznise. Známa blondínka je už sama.

BRATISLAVA – Ani im to nevyšlo! V posledných mesiacoch sa v našom šoubiznise akoby roztrhlo vrece s rozchodmi. Nevyšlo to moderátorke Lucii Barmošovej (34), scenáristovi Andy Krausovi (49), hercovi Sväťovi Malachovskému (44), producentovi Jopovi Poláčkovi (43) a ako sa nám najnovšie podarilo zistiť, vzťah krachol aj ďalšej známej blondínke.

Opäť voľná! Vo štvrtok v noci sme v istom podniku v Bratislave na akcii World By Women (WBW) stretli aj komičku Evu Evelyn Kramerovú známu najmä zo sitkomu Svet podľa Evelyn. Zdalo sa nám, že má po dlhom čase iný účes - kratšie a vyžehlené vlasy.

Zaujímalo nás teda, či aj u nej platí známa fráza „nové vlasy, nový chlap“. Odpoveďou nás doslova šokovala. „Práve tento týždeň je to tak, že možno aj áno, no neviem. No, už žiadny nie je,“ prezradila topkám komička, ktorá ešte donedávna žiarila šťastím a pôsobila, že s priateľom Petrom sú doslova spriaznené duše. Ale aj u nich zrejme platí, že nie je všetko tak, ako sa na prvý pohľad zdá a blondínka priznala rozchod.

„Áno, áno, rozišli sme sa, po 2,5 skoro 3 rokoch, nemám to úplne presne napočítané. Tak sme si tak povedali, že dáme si pauzu. Vzájomná dohoda plná lásky, porozumenia, naozaj. Čiže my sa máme veľmi radi, len sme si povedali, že chceme ísť nejak inak životom, čiže tak to je,“ vysvetlila nám dôvody ich vzájomného odlúčenia sa.

Napriek tomu nám mimo kamery priznala niečo, čomu zrejme neuveríte. Hoci už nie sú spolu, stále vraj bývajú pod jednou strechou. Zaujímalo nás preto aj to, či už má herečka niekoho nového. To sa dozviete z videa pod článkom.

Evelyn rozchod

Viac o téme: EvelynEva Kramerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu