Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Provokatérka Komorová vyvalila prsia: Bradavky v pozore!

Nikola Komorová Zobraziť galériu (5)
Nikola Komorová (Zdroj: Instagram N.K.)

BRATISLAVA - No ale toto! Exfarmárka Nikola Komorová (24) je známa provokatérka - jej profily na sociálnych sieťach sú totiž plné sexi fotiek, ktoré mnohým jej mužským obdivovateľom doslova nedajú spávať. Jednu takú tmavovláska zverejnila aj najnovšie. Odfotila sa v jednoduchom bielom tričku, ALE... Kráska si podeň nedala podprsenku a bradavky sa jej doslova drali von!

Nikolu Komorovú fanúšikom markizáckej Farmy nejako extra predstavovať nemusíme. Tmavovláska bojovala o výhru 50 000 eur v druhej sérii reality šou. No pútať na seba pozornosť sa jej darí aj 4 roky po ukončení projektu.

Na svoje profily na sociálnych sieťach totiž pravidelne pridáva jednu zvodnú fotku za druhou. Niet preto divu, že ju sleduje obrovské množstvo mužských obdivovateľov. No a tých najnovšie potešila ďalším horúcim záberom. 

Kráska sa odfotila v bielom jednoduchom tričku... Na prvý pohľad nudný outfit však vyšperkovala niečím super sexi – pod bavlnený kúsok si totiž mladá Bratislavčanka nedala žiadnu podprsenku. Spod svetlej látky sa jej tak doslova drali bradavky von. Pozrite! 

Viac o téme: Nikola Komorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu