Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Celebrity vyrazili na nákupy: Farkašová v priesvitnom, Evelyn okato sťahovala brucho!

Kristína Farkašová a Eva Kramerová alias Evelyn. Zobraziť galériu (20)
Kristína Farkašová a Eva Kramerová alias Evelyn.

BRATISLAVA – Boli neprehliadnuteľné! Herečka Kristína Farkašová (33) a komička Eva Kramerová alias Evelyn (25) sa v stredu podvečer objavili spolu s ďalšími známymi tvárami v bratislavskom nákupnom centre na otvorení predajne istej známej značky. Obe umelkyne zaujali prítomných hostí svojím výzorom. Sexi ryšavka prišla v priesvitnom tope, ktorý odhalil jej podprsenku. Jej plnšia kolegyňa by ich zas najradšej skryla spolu s bruškom, čo naznačila veľavravným vtipným gestom. Pozrite, ako sa zatvárila...

Vytŕčali z radu! Eva Kramerová alias Evelyn  sa preslávila vďaka svojmu nezabudnuteľnému videu z dovolenky v Chorvátsku, kde chcela platiť živými kunami. Rodáčka z Oravy, ktorá je  už divákom známa aj vďaka svojmu jojkárskemu sitkomu, sa objavila aj na stredajšom VIP otvorení novej predajne istej značky v petržalskom nákupnom centre.  

A blondínka rozhodne patrila k najvýraznejším dámam večera aj vďaka obtiahnutým pásikavým šatám, ktoré si obliekla. Pri pózovaní nášmu fotografovi však oblá Evelyn v sebe nezaprela komičku a nahodila vtipnú grimasu, akoby sťahovala brucho aj líčka.

Akcie sa zúčastnilo okrem nej aj množstvo ďalších známych žien. Medzi nimi aj herečka Kristína Farkašová, ktorá prišla do spoločnosti nahodená v dráždivom outfite. Odetá v čiernom priesvitnom tope odhalila podprsenku, ktorá skrývala jej plné prsia. 

Okrem známej ryšavky sme stretli aj moderátorky Dámskeho klubu Ivetu Malachovskú, Soňu Müllerovú, Karin Majtánovú i Andreu Chabroňovú, nechýbala ani tanečnica Natália Glosíková, ktorá ukázala sexi nohy, či dcéra Ivany Christovej Daniela. Novú predajňu si prišla obzrieť aj herečka Karin Haydu s priateľom, Emma Tekelyová s dcérou Emou a spevák Robo Papp prišiel s novou priateľkou. Fotografie z otvorenia si môžete pozrieť v našej galérii.


Papp po šokujúcom rozchode s manželkou ukázal novú frajerku: Toto je ona!


Evelyn sa snažila pri pózovaní stiahnuť všetko, čo sa dalo, a pri tom nahodila takúto vtipnú grimasu.
Zobraziť galériu (20)
Evelyn sa snažila pri pózovaní stiahnuť všetko, čo sa dalo, a pri tom nahodila takúto vtipnú grimasu.

Kristína Farkašová v priesvitnom tope ukázala podprsenku.
Zobraziť galériu (20)
Kristína Farkašová v priesvitnom tope ukázala podprsenku.

Viac o téme: Kristína FarkašováEvelynEva Kramerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu