Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Cifrovej prednosti v plnej kráse: Pozrite na tie nahé melóny!

Eva Cifrová sa odhalila v kalendári pre kliniku krásy. Zobraziť galériu (8)
Eva Cifrová sa odhalila v kalendári pre kliniku krásy. (Zdroj: Mário Gotti, siklienka, aesthetika)

BRATISLAVA/BANSKÁ BYSTRICA - Do očí sa jej nepozriete! Eva Cifrová (33) sa zviditeľnila vďaka svojmu dokonalému telu. Ako bývalá playmate nemá totiž problém pózovať aj pre odvážnejšie fotografie, ktoré dráždia mnohých pánov i dámy. Svojím vylepšeným nahým poprsím vás dostane aj tentokrát. Kráska sa nedávno stala tvárou nového sexi kalendára pre kliniku krásy, kde ukázala svoje vnady v plnej kráse.

Eva Cifrová sa pýši nielen osím driekom a dokonalým zadočkom, ale predovšetkým objemnými prsiami, ktoré už niekoľkokrát ukázala v plnej kráse. Jej nahé silikónové vnady si najnovšie môžete vychutnať na sexi záberoch, ktoré vznikli pre zariadenie estetickej chirurgie a za objektívom stál známy fotograf Mário Gotti.

Fotenie prebiehalo na klinike v Banskej Bystrici, kde blondínka pózovala polonahá s odhalenými prsiami v rôznych zvodných pózach. Zaujímalo nás preto, či sa aj napriek skúsenostiam predsa len trochu nehanbila. „Fotilo sa mi výborne a vôbec som sa nehanbila, nemala som sa totiž koho, keďže celá klinika bol uzavretá iba pre mňa, fotografa a vizážistku. A takto odhalená som nefotila prvýkrát,“ odvetila s úsmevom Eva.

Pri tejto téme sa nedalo nespýtať, či náhodou ešte aj ona sama nerozmýšľa o nejakej ďalšej úprave zovňajšku. „Ja mám urobené prsia a pery a som úplne spokojná, nad ničím iným som neuvažovala,“ uviedla sexica. Na zábery z kalendára sa môžete pozrieť v našej galérii.

Viac o téme: Eva Cifrová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu