Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nová sexi markizáčka: Krst ohňom v prvom priamom prenose... 3-krát zostala zaskočená!

Jitka Nováčková má za sebou krst ohňom - prvý priamy prenos ako moderátorka. Zobraziť galériu (25)
Jitka Nováčková má za sebou krst ohňom - prvý priamy prenos ako moderátorka.

PRAHA - Má to za sebou! Česká Miss 2011 Jitka Nováčková (23) sa nečakane stala novou posilou Martina Pyca Rauscha (38) v markizáckej SuperStar. V nedeľu si prežila ako moderátorka svoj úplne prvý priamy prenos. A nezaobišlo sa to bez drobných komplikácií. Dvakrát sa dostala do situácie, keď jej to úplne nevyšlo a do tretice ju zaskočil skúsenejší kolega.

Jitka Nováčková je v Čechách známa ako misska z roku 2011 a doteraz sa venovala hlavne modelingu. Bolo teda dosť veľkým prekvapením, keď televízia Markíza zrazu oznámila jej meno ako novej moderátorky SuperStar. 

Práve túto nedeľu sa vysielala spevácka súťaž po prvý raz naživo a zároveň išlo samozrejme aj o prvý priamy prenos sexi blondínky na novej pozícii. Vstupy zo zákulisia zvládala vcelku dobre, nie všetko však vychádzalo podľa jej predstáv. Zažila teda doslova krst ohňom. 

„Teraz môžeme vidieť... Aha, nemôžeme vidieť,” zostala zaskočená, keď sa na obrazovke neobjavil očakávaný príspevok o bozkoch, ktoré chlapcom posielajú ich fanúšičky. Situáciu na monitore kontrolovala asi trikrát, nakoniec ju upozornil samotný súťažiaci, keď réžia konečne zábery ukázala. 

Trochu väčší trapas prišiel, keď Nováčková spovedala súťažiaceho Dalibora Slepčíka. „Ja som si ťa pozerala na instagrame a ty si si založil instagram asi pred týždňom,” začala svoj prejav kráska. No potom prišla studená sprcha, keď zistila, že jej informácie nie sú vôbec presné. „Nie, ja som mal instagram, ale zabudol som, aký mám účet a teraz si už veľa ľudí začalo zakladať profily na moje meno,” uviedol mladík.

Blondínka teda evidentne nemala overené, či ide o pravý účet na sociálnej sieti. „Aha, ja som chcela ukázať, ako si dokázal, že máš za 7 dní 7000 fanúšikov, takže si ukážeme, ako to ten fejk dokázal,” dokončila pripravený príspevok, v ktorom sa objavili zábery 15-ročného Čecha s odhaleným telom. Nádejný spevák dodal, že také zábery on nikdy nezverejňoval a musí ísť o fotky ukradnuté z jeho súkromnej konverzácie na Facebooku. 

Do tretice Jitku trochu zaskočil kolega Pyco. Spustil časomieru a v limite 20 sekúnd vypálil na missku niekoľko otázok. Nakoniec pritom došlo k nečakanému odhaleniu. Slovák zisťoval napríklad, čo dôležité sa stalo v roku 1992. Modelka uviedla, že vtedy prišla na svet. „Ja som vtedy nastúpil do rádia. Ty si stará ako Pyco,” povedal Martin. „To je moja prezývka,” dodal vzápätí – pre divákov úplne zbytočne. Zdá sa, že sa nová moderátorská dvojica zatiaľ o sebe nestihla veľa dozvedieť. 

Kto postúpil: 

Dalibor Slepčík - najviac hlasov od divákov
Zobraziť galériu (25)
Dalibor Slepčík - najviac hlasov od divákov

Daniel Křižka - výber poroty
Zobraziť galériu (25)
Daniel Křižka - výber poroty

Štěpán Urban - výber poroty
Zobraziť galériu (25)
Štěpán Urban - výber poroty

Pavol Kovaliček - výber poroty
Zobraziť galériu (25)
Pavol Kovaliček - výber poroty

 

Viac o téme: SuperStarJitka Nováčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu