Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Úplne nová moderátorka markizáckej SuperStar: Je to Miss a... Wau, tá je SuperSexi!

Jitka Nováčková je novou moderátorkou šou SuperStar. Zobraziť galériu (11)
Jitka Nováčková je novou moderátorkou šou SuperStar. (Zdroj: Instagram J.N.)

BRATISLAVA/PRAHA - Pohľad pre bohov! Už od najbližšej nedele štartujú na obrazovkách televízie Markíza priame prenosy zo semifinále SuperStar. Doposiaľ sprevádzal speváckou šou Martin Pyco Rausch sám, no už to tak nebude. Moderátor totiž dostal úplne novú posilu - českú missku Jitku Nováčkovú (23), ktorá svojím výzorom ulahodí nejednému mužskému oku. Krásna plavovláska je totiž SuperSexi.

Nedeľným vysielaním skončili všetky kastingové kolá speváckej šou SuperStar. Súťažiacich najbližšie čakajú semifinálové vystúpenia a následne veľké finále. Doposiaľ si na moderovanie šou vystačil Martin Pyco Rausch sám, no keďže už na konci tohto týždňa začínajú živé prenosy, tvorcovia mu pridelili novú posilu – českú krásku Jitku Nováčkovú. 

Pre mladú blondínku bude uvádzanie najväčšej speváckej šou moderátorským debutom. No zato má bohaté skúsenosti na poli modelingu. V roku 2011 sa stala českou kráľovnou krásy a svoju krajinu reprezentovala na svetovej súťaži Miss Universe. Plavovláska má nielen peknú tvár a dokonalé krivky, ale aj neuveriteľný sexepíl. Veď posúďte sami! 

Jitka Nováčková je poriadne zvodná žena. Nechajme sa prekvapiť, ako jej to pôjde s moderátorským mikrofónom.
Zobraziť galériu (11)
Jitka Nováčková je poriadne zvodná žena. Nechajme sa prekvapiť, ako jej to pôjde s moderátorským mikrofónom.  (Zdroj: Instagram J.N.)

Video: Jitka Nováčková sa v roku 2011 stala Miss Universe Českej republiky

Jitka Nováčková

Viac o téme: SuperStarJitka Nováčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu