Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vášnivý bozk slovenských hercov na verejnosti: Ale veď vy máte doma svoje polovičky!

Hereckí kolegovia Ľubomír Paulovič a Gabriela Škrabáková si dali skutočne vášnivý bozk. Zobraziť galériu (22)
Hereckí kolegovia Ľubomír Paulovič a Gabriela Škrabáková si dali skutočne vášnivý bozk. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Fúha! Herec Ľubomír Paulovič (62) má za sebou premiéru muzikálu Pokrvní bratia, ktorý zrežíroval 22 rokov po nezabudnuteľnom Jozefovi Bednárikovi (†65). Všetko dopadlo tak, ako malo, a tak niet divu, že mal známy Slovák počas večera veľmi dobrú náladu. Až takú, že každému navôkol rozdával bozky. No to, aký si dal s herečkou Gabrielou Škrabákovou (44), všetkým doslova vyrazilo dych. Hoci oboch z dvojice doma čakali ich polovičky, pred zrakmi všetkých si kolegovia dali poriadne vášnivú pusu.

Po dlhých 22 rokoch sa na javisko bratislavského divadla Nová scéna vrátil kultový muzikál Pokrvní bratia. V minulosti sa pod jeho réžiu podpísal legendárny Jozef Bednárik a dnes si toto dielo pod svoje krídla zobral známy slovenský herec Ľubomír Paulovič. No a práve ten sa počas večera postaral o poriadne prekvapivý pohľad. 

Keď sa totiž umelec na večierku, ktorý sa konal po predstavení, stretol s hereckou kolegyňou Gabrielou Škrabákovou, dvojica si dala taký bozk, že mnohým doslova padla sánka. Nešlo totiž o žiadnu letmú pusu, ale o skutočný bozk priamo na pery. Ten pre mnohých zaľúbencov znamená jeden z najintímnejších prejavov náklonnosti. No v tomto prípade je to ešte o to prekvapivejšie, že obaja sú zadaní. 

Zaujímalo nás preto, aký vzťah túto dvojicu spája. „Mimoriadne kamarátsky. Ja som bol v ten večer v takej eufórii, že som všetkých bozkával. Dokonca aj chlapcov. Lebo viete, ako to je. Pekný chlapec, pekné dievča, tam to je jedno,“ povedal pre Topky.sk Paulovič. Sám však hovorí, že u hercov sa podobné bozky až tak vážne neberú. „Jasné, že nie. Ona sa nestihla ani spamätať. Ona by sa bola aj bránila, ale ja som bol taký rýchly, že sa nestihla otočiť,“ prezradil známy herec a režisér. 

Ako sám režisér Ľubomír Paulovič tvrdí, herečka Gabriela Škrabáková sa z jeho zovretia nestihla vymaniť, a tak dostala poriadny bozk priamo na pery.
Zobraziť galériu (22)
Ako sám režisér Ľubomír Paulovič tvrdí, herečka Gabriela Škrabáková sa z jeho zovretia nestihla vymaniť, a tak dostala poriadny bozk priamo na pery.  (Zdroj: Topky.sk)

Viac o téme: Ľubomír Paulovič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu