Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sexi Slovenka ako náhrada svetovej hviezdy: Pred kamerami namiesto Blake Lively z Gossip Girl!

Katarína Gregušková sa okrem herectva živí aj modelingom. Zobraziť galériu (16)
Katarína Gregušková sa okrem herectva živí aj modelingom.

BRATISLAVA – Fíha! Zatiaľ čo u nás je mladá herečka Katarína Gregušková (24) neznáma, v zahraničí pracuje so svetovými hviezdami. Pred pár mesiacmi sa objavila na nakrúcaní nového filmu, kde na pľaci nahradila Blake Lively (28), známu zo seriálu Gossip girl. Talentovaná brunetka sa však čoskoro predstaví aj slovenským divákom v novej relácii RTVS Cestou necestou. Okrem talentu má aj skvelú postavu, ktorú sa nehanbí ukázať.

Pozrite na jej lákavé krivky! Mladá herečka Katarína Gregušková je úspešnejšia v zahraničí ako u nás. Už dva roky žije v hlavnom meste Thajska, kde si plní svoje sny. Okrem práce v modelingu sa jej čoraz viac darí aj ako herečke.

Najnovšie sa môže pochváliť, že sa podieľala na filme, kde hrala svetová hviezda Blake Lively, známa ako Serena zo seriálu Gossip girl. „Pracovala som na novom filme All I see is you, ktorý príde do kín budúci rok. Hrala tu aj herečka Blake Lively a ja som jej robila stand-in, zastupovala som ju, kým sa chystala na scénu,“ prezradila Gregušková. To znamená, že pri nastavovaní kamier, svetiel a iných vecí stála pred kamerami namiesto známej Američanky.

Nakrúcania sa zúčastňovala každý deň. „Bolo to super, perfektný kolektív, ale podrobnosti vám nemôžem povedať, podpísala som zmluvu,“ uviedla mladá herečka, ktorá si v zahraničí stihla zahrať aj v novom Stathamovom filme Mechanic: Resurrection 2. „Bola to malá vedľajšia rola. Zahrala som si tam čašníčku,“ skromne priznala brunetka, ktorá sa pri svojej práci stretla aj s inými hviezdami. Nedávno napríklad aj s hercom Ronom Perlmanom, ktorý stvárnil slávneho Hellboya.

Talentovaná kráska sa však čoskoro predstaví aj slovenským divákom, a to v novej cestovateľsko-kulinárskej šou na Jednotke Cestou necestou, ktorá štartuje na obrazovkách už tento piatok. Divákov bude sprevádzať v jednej časti a predstaví im práve Bangkok, kde žije.

Okrem talentu má ale Katarína aj skvelú postavu, ktorú sa nehanbí ako modelka aj ukázať.  Topkám sa podarilo získať fotografie z jej súkromného archívu. Pozrite si jej sexi krivky, ktoré dobýjajú svet.

Sexi kráska Katarína Gregušková, ktorá si zahrala po boku svetových hviezd.
Zobraziť galériu (16)
Sexi kráska Katarína Gregušková, ktorá si zahrala po boku svetových hviezd.

Viac o téme: Katarína Gregušková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu