Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Schudnutá exsuperstaristka na nepoznanie: Takto sa zmenila 8 rokov od šou!

Natália Hatalová v čase, keď mala o pár kíl viac ako dnes. Zobraziť galériu (10)
Natália Hatalová v čase, keď mala o pár kíl viac ako dnes. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Vyrástla z nej sexi žena! Bývalá finalistka tretej série šou SuperStar Natália Hatalová (26) sa pred ôsmimi rokmi zapísala do povedomia divákov predovšetkým svojím smiechom pred porotou. Ani po rokoch jej úsmev z tváre nezišiel. Odvtedy sa však z roztomilej slečny stala príťažlivá žena a dnes je takmer na nepoznanie. Brunetka je na svojej najnovšej fotografii nezvyčajne štíhla a jej imidž vyráža dych.

Natália Hatalová sa zviditeľnila v speváckej šou SuperStar 3 ako mladé 18-ročné dievča, keď na kastingu pred porotou namiesto spevu spustila nezadržateľný smiech. Odvtedy už ubehlo osem rokov a za ten čas z mladej slečny vyrástla poriadna sexica, o čom svedčí aj jej najnovší záber na sociálnej sieti.

Pri pohľade na fotku by ju spoznal zrejme iba málokto. Keďže Natália nikdy nepatrila k vychrtlinám a mala skôr postavu krv a mlieko, okamžite zaujme výrazne schudnutou postavou. Navyše, vlasy začesané dozadu pôsobia, akoby bola brunetka ostrihaná. Takto zmenená mnohých fanúšikov nesmierne očarila a pod fotografiou jej písali samé pochvalné komentáre.

Zaujímalo nás preto, koľko Natália zhodila. „Ja ani poriadne neviem, asi takých 5 kíl. Mám teraz trošku viac času sa o seba starať, už nependlujem medzi Prahou a Bratislavou.  A som šťastná, zrejme je to aj láskou,“ priznala zamilovaná Natália, ktorá by sa ale vraj ostrihať v žiadnom prípade nedala. „Vyskúšala som už zopár účesov, ale najviac mi vyhovujú dlhé vlasy, to som jednoducho ja. Pokiaľ to nie je nutné strihať, tak sa nedám,“ uviedla Hatalová, ktorá si zrejme dlhé vlasy necháva aj na svadbu, ktorú plánuje s priateľom. „Hovorí sa predsa do roka a do dňa, nie? Tak uvidíme, či nám to vyjde.“ Kedy presne sa s priateľom Ladislavom zasnúbili, však neprezradila. 

Schudnutá exsuperstaristka Natália Hatalová.
Zobraziť galériu (10)
Schudnutá exsuperstaristka Natália Hatalová.

Viac o téme: Natália Hatalová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu