Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zákulisné správy o Gombitovej návrate desaťročia: Pred vystúpením to vrelo!

Marika Gombitová absolvovala verejné vystúpenie po dvanástich rokoch. Zobraziť galériu (4)
Marika Gombitová absolvovala verejné vystúpenie po dvanástich rokoch.

BRATISLAVA – Napätie a obavy! Návrat speváckej ikony Mariky Gombitovej (58) po dvanástich rokoch života v ústraní bol bezpochyby náročný nielen pre samotnú interpretku, ale aj pre štáb televízie Joj. Podľa našich informácií si tvorcovia do poslednej chvíle neboli istí, či sa umelkyňa na nakrúcanie predsa len dostaví. V zákulisí vládol strach a napätie. Nervozita nepominula ani vtedy, keď hudobná legenda dorazila.

Štáb nervóznejší ako speváčka! Jedna z najvýraznejších osobností slovenskej hudobnej scény Marika Gombitová sa v nedeľu večer po dvanástich rokoch opäť vrátila na televízne obrazovky. Divákom Jojky sa predstavila s najemotívnejšou skladbou v histórii slovenského popu - s piesňou Vyznanie.

Jej účinkovanie v relácii však sprevádzalo veľké napätie a strach. Nervozitu bolo v zákulisí poriadne cítiť. „Ľudia z televízie a štábu sa báli,  že speváčka si to na poslednú chvíľu rozmyslí a nepríde. Predsa len sa dlhé roky nikde neukázala, a tak boli pochyby na mieste,“ prezradil nám zdroj zo zákulisia a pokračoval: „Hoci nakoniec dorazila, úzkosť a napätie nepominuli. Dokonca samotná Gombitová mnohých pred vystúpením upokojovala, že nič sa nedeje, nech nie sú nervózni. Mali veľký rešpekt z nej i všetkého okolo. Priniesla však pozitívnu energiu, ktorá sa šírila ako lavína.“ 

Zaujímalo nás, ako sa pred samotným vystúpením speváčka cítila a či bola nervózna. Oslovili sme preto jej opatrovateľku Evu Kožejovú. „Každý umelec má takú zdravú trému pred vystúpením. Marika to brala veľmi zodpovedne a s pokorou. Všetci prežívali rôzne emócie. Je pravda, že ľudí svojím príjemným optimizmom a energiou upokojovala. Bolo to veľmi milé,“ priblížila pre topky.sk. Ako teda vidno, Marika ani po dvanástich rokoch života mimo svetiel šoubiznisu nestratila nič zo svojej profesionality.

Prečítajte si komentár na Hudba.sk: V siedmom nebi na comeback stačí aj playback

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu