Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Patríciu Jarjabkovú týral manžel: Bezcitný útok kvôli postihnutej dcére!

Ľuboš Jariabka sa vraj nezmieril s tým, že manželka Patrícia porodila postihnuté dieťa. Zobraziť galériu (4)
Ľuboš Jariabka sa vraj nezmieril s tým, že manželka Patrícia porodila postihnuté dieťa.

BRATISLAVA - Nemala to ľahké! Patrícia Jarjabková (55) bola v minulosti vydatá za Ľuboša Jariabka (†54), s ktorým má dve deti. Bývalá moderátorka netají, že manžel mal problémy s alkoholom a zažila pri ňom psychické týranie. No hoci v tejto súvislosti vystúpila aj v markizáckom Teleráne, nijako nekonkretizovala, čím ju televízny tvorca trápil. Podľa našich informácií jej necitlivo vyhadzoval na oči, že porodila postihnutú dcéru.

Patrícia Jarjabková v pondelok vystúpila v markizáckom Teleráne, kde rozprávala o odpustení. Táto téma sa týkala jej nedávno zosnulého exmanžela Ľuboša Jariabku. Bývalá moderátorka však nijako nekonkretizovala, čo presne si po boku scenáristu vytrpela. Spomenula len to, že mal problémy s alkoholom a istý čas strávila s deťmi dokonca aj v krízovom centre.

Patrícia a Ľuboš sa počas manželstva postupne stali rodičmi dcéry Michaely a syna Ondreja. Práve prvorodený potomok však do ich života priniesol ťažkú skúšku. Dievčatku totiž diagnostikovali mentálne postihnutie.

Hviezdu relácií pre deti táto skutočnosť motivovala k dobročinnosti a tento rok dokonca získala ocenenie Slovenka roka v kategórii Charita. „Rodičia buď celý život plačú, čo sa nám to prihodilo, ale dnes už snáď takých ani niet,” povedala k tejto téme nedávno pre Teraz.tv.

Zdá sa však, že práve Ľuboš sa kedysi nevedel zmieriť s tým, že ich dcéra nie je zdravá. Na náš včerajší článok totiž zareagoval človek, ktorý sa s dvojicou v minulosti stretával. „Paťa si v živote dosť vytrpela, aj s postihnutou dcérou a manželom. Nosievali k nám dcéru do liečebného ústavu. Bola to slušná, inteligentná žena, vtedajší manžel zas posadnutý kontrolou. Neváhal na chodbe vulgárne nadávať svojej žene, že mu porodila postihnuté dieťa,” tvrdí náš čitateľ Peter. 

Samotná Jarjabková sa však k minulosti nechce vracať a exmanželovi odpustila ešte počas jeho života. Dokonca po rozvode vyhovela aj jeho žiadosti, aby nepoužívala priezvisko Jariabková, a tak si ho už dnes píše inak. Neopätuje ani nenávistné útoky zo strany jeho príbuzných. Dokonca sa zúčastnila aj na jeho nedávnom pohrebe. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu