Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slávik to už nevydržal: Súťažiacu z Talentu bez milosti odvliekol z pódia!

Jaro Slávik výkon 29-ročnej nádejnej speváčky nedokázal ďalej počúvať. Najprv zo sály odišiel a nakoniec súťažiacu odvliekol z pódia preč. Zobraziť galériu (11)
Jaro Slávik výkon 29-ročnej nádejnej speváčky nedokázal ďalej počúvať. Najprv zo sály odišiel a nakoniec súťažiacu odvliekol z pódia preč. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – A stačilo! Toto si povedal Jaro Slávik (39), keď sa na pódium talentovej šou postavila Monika Sýkorová (29). Tá totiž veľkou dávkou nadania rozhodne neoplývala. Porotcovský kat preto neúnosnú situáciu vyriešil po svojom. Počas vystúpenia dievčiny odišiel zo sály. A keď už malo prísť na hodnotenie, objavil sa na javisku a odvliekol ju odtiaľ do zákulisia.

Nemilou súčasťou práce každej poroty v talentovej šou je aj povinnosť súťažiacemu oznámiť, že na vybranú oblasť jednoducho nadanie nemá. Jaro Slávik však už niekoľko sérií v jojkárskej šou Česko Slovensko má talent dokazuje, že si podobné situácie priam užíva. Trpkú chuť producentovho odmietnutia najnovšie ochutnala aj nádejná speváčka Monika Sýkorová, o čom sa budú môcť diváci presvedčiť v dnešnej časti šou.

Už od prvého momentu, ako začala spievať, bolo jasné, že chvíle strávené v programe má zrátané. „Je super, že túto skladbu nemusíš nikam prihlasovať, toto je úplná novinka. To spievali pôvodne kačice,“ komentovali červenovláskino nepodarené vystúpenie moderátori.

Aj Lucie Bílá a slovenský producent už po niekoľkých sekundách dali jasne najavo, že príšerný spev 29-ročnej servírky nechcú ďalej počúvať. No Leoš Mareš si jej výkon dokonca užíval a svoje X sa vôbec nechystal stlačiť. Monika teda krákorala ďalej. To však Slávik už nedokázal dlhšie znášať. Postavil sa preto a zo sály jednoducho odišiel.

Nemenej originálne bolo aj jeho hodnotenie. To vyriešil skutočne svojsky - mladej súťažiacej nič nepovedal, iba prišiel za ňou a z pódia ju vyprevadil do zákulisia. Túto netradičnú situáciu komentovali aj moderátori. „Zlatý, nie? Ešte nikoho neodvliekol z pódia, si prvá. Teš sa,“ povedal Pyco dievčine, ktorá na túto skúsenosť zrejme tak skoro nezabudne. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu