Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Rezešovej krach manželstva: ROZVOD po 2 rokoch! Zostala sama so synom (9 mes.)!

Linda Rezešová sa podľa našich informácií rozviedla s Romanom Antalom, otcom svojho syna. Zobraziť galériu (8)
Linda Rezešová sa podľa našich informácií rozviedla s Romanom Antalom, otcom svojho syna.

BRATISLAVA - Šťastné obdobie skončilo! Linda Rezešová (34) je známa tým, že svoje súkromie príliš nekomentuje. Dokonca aj svadbu s podnikateľom Romanom Antalom (47) sa jej podarilo tajiť celý rok. Potom však už o sobáši a novom priezvisku rozprávala s nadšením. Zväzok stvrdil aj spoločný syn Jakub, ktorý sa narodil začiatkom júla minulého roka. Dnes už však podľa našich informácií rodina kompletná nie je. Bývalá modelka sa vraj opäť rozviedla.

V láske nemá šťastie! Linda Rezešová si svoje súkromie úzkostlivo stráži. Jej svadba s Romanom Antalom preto vyšla najavo až rok po tom, čo sa uskutočnila. Párik sa vzal koncom roka 2010. V čase, kedy bývalá modelka sobáš priznala, bola zo svojho rodinného života nadšená.

Minulý rok, v prvej polovici júla, sa manželom dokonca narodil spoločný syn Jakub. Ten pribudol k Lindinej dcére Viktórii, ktorú má s Júliusom Rezešom. Podľa našich najnovších informácií je však už v tejto dobe tmavovláska s deťmi sama.

Ako tvrdí náš zdroj, Rezešová a Antal už majú za sebou rozvod. Je vôbec otázne, či vlastne stihli osláviť druhé výročie svojej svadby. Ide teda v poradí už o 2. právoplatné manželstvo, ktoré Linde skrachovalo. Ona sama sa však k téme odmietla vyjadriť.

Keď sme totiž miss z roku 1996 oslovili, komunikovať nechcela. „S médiami nehovorím už dlhší čas. Žiadne vyjadrenie odo mňa nedostanete,” povedala bez toho, aby poznala dôvod nášho telefonátu. Keď sme ju s témou oboznámili cez sms, tiež nereagovala. Informácie o svojom rozvode ale ani nijako nepoprela.

Manželstvá Lindy Lenčovej - Rezešovej - Kollárovej - Antalovej

Kráska, ktorá zaslobodna ako Linda Lenčová vyhrala Miss World Slovakia 1996, má za sebou niekoľko svadieb. Za košického podnikateľa Júliusa Rezeša bola vydatá niekoľko rokov, majú spolu dcéru Viktóriu. Rozviedli sa v roku 2008.

No už v decembri 2007 si Linda vzala multiotecka Borisa Kollára. Ten takýto krok urobil po prvý raz. Zväzok bol uzavretý na území USA. Na Slovensku svoje manželstvo tento pár nikdy nezlegalizoval. A ani by sa im to nepodarilo, keďže nevesta bola stále vydatá za Rezeša.

Naposledy si tmavovláska povedala áno s boháčom Romanom Antalom, ktorý sa kedysi zviditeľnil po boku Gabriely Drobovej. Napriek tomu, že manželia spečatili svoj vzťah spoločným dieťaťom, ich zväzok podľa našich informácií nevydržal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu