Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kroner je na tom zle: Leží na tejto psychiatrii a bojuje s veľkými depresiami!

Jána Kronera poznáme ako usmievavého človeka. V súčasnosti ho sužujú ťažké depresie, s ktorými bojuje v psychiatrickej nemocnici v Pezinku. Zobraziť galériu (10)
Jána Kronera poznáme ako usmievavého človeka. V súčasnosti ho sužujú ťažké depresie, s ktorými bojuje v psychiatrickej nemocnici v Pezinku.

PEZINOK – Žiadne zlepšenie! Obľúbený herec Janko Kroner (56) už dlhodobo bojuje so zdravotnými problémami. Tie ho koncom roka 2010 vyradili z bežného života - po nečakanom kolapse upadol do veľkých depresií. Bohužiaľ, ťažkosti ho sužujú dodnes. Podľa našich zistení je umelec už zhruba dva mesiace hospitalizovaný v psychiatrickej nemocnici v Pezinku.

Trápi sa! Janko Kroner patrí bez pochýb k našim uznávaným umelcom. Účinkovaním v seriáloch Ordinácia v ružovej záhrade či Profesionáli si našiel množstvo priaznivcov aj medzi tými neskoršie narodenými divákmi. Pri pohľade na seriálového krčmára Miňa Demoviča by však len málokto čakal, že herca sužujú vážne zdravotné problémy, ktoré ho dohnali až na psychiatriu.

Stav donedávna vždy usmievavého Kronera sa skomplikoval koncom roka 2010. Vtedy skolaboval a začali ho trápiť depresie. Oporou mu v tej chvíli bola najmä druhá manželka Lenka Košická, s ktorou má dcérku Paulínku. Hoci v priebehu uplynulých mesiacov došlo k menším zlepšeniam, všetko nasvedčuje tomu, že blížiace sa sviatky strávi herec opäť pod dohľadom odborníkov.

„Janko je už zhruba dva mesiace hospitalizovaný na psychiatrii v Pezinku. Občas ho vidno, ako sa prechádza po nemocničnom parku. Vyzerá ako bez duše,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja. „Rodina sa o neho veľmi bojí. Chodí za ním najmä syn Jakub,“ dodal. V súvislosti s tým sme oslovili aj hercovho potomka. Ten sa však k otcovmu zdravotnému stavu odmietol vyjadriť. „Nehnevajte sa, nebudem to nijako komentovať,reagoval slušne.

Jan Kroner bojoval s psychickými problémami už pred viac ako 22 rokmi. V čase, keď sa rozviedol s prvou manželkou Adrianou, totiž trpel ťažkými depresiami. Z nich sa pozviechal za pomoci odborníkov. Neskôr sa znova oženil a vďaka rodine a práci ho démoni z minulosti už netrápili.

Koncom roka 2010 však herec nečakane skolaboval. Za jeho vyčerpaním bol zrejme pracovný nápor a krach divadla Mala scéna STU, do ktorého vkladal veľké nádeje a množstvo investícií. Mnohí z jeho okolia sa zhodli tiež na tom, že smrť svokra Mira Košického († 64) mu na zdravotnom stave nepolepšila.

Od kolapsu bojoval herec s ťažkými depresiami, ktorých sa ani po dvoch rokoch pod dohľadom odborníkov nedokázal zbaviť. Hoci v priebehu tohto obdobia zaznamenal jeho zdravotný stav nejaké tie zlepšenia, v súčasnosti  to s umelcom nevyzerá príliš ružovo. O Kronera sa boja nielen jeho najbližší, ale aj množstvo priaznivcov, ktorí sa netaja tým, že im na obraze a v divadle veľmi chýba.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu