Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Trápenie modelky Kucherenko: Jej mužovi hrozí 15 rokov basy!

Silvia Kucherenko s manželom Sergejom Zobraziť galériu (7)
Silvia Kucherenko s manželom Sergejom

BRATISLAVA - Poriadne dlhý trest! Podľa polície Sergej Kucherenko (42), manžel modelky Silvie Kucherenko (30), pred dvomi rokmi pripravil istú firmu o veľký balík peňazí. Škoda mala dosiahnuť až 8 miliónov eur. Vyšetrovatelia prípad najnovšie uzavreli a podnikateľa už aj obvinili. V prípade dokázania viny mu hrozí až 15 rokov väzenia.

Majú hlavu v smútku! Prominentní manželia Kucherenkovci  neprežívajú práve pozitívne obdobie. Sergej bol totiž vyšetrovaný políciou kvôli jeho aktivitám spred dvoch rokov. Podnikateľ vraj vtedy podpísal nevýhodnú zmluvu v mene firmy, v ktorej pôsobil ako konateľ. Podľa informácií, ktoré odzneli v Novinách televízie Joj, sa škoda vyšplhala až na 8 miliónov eur.

„Vyšetrovateľ Úradu boja proti korupcii obvinil Sergeja K. z trestného činu porušovania povinnosti pri správe cudzieho majetku,” povedala pred kamerami hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Alena Dobiášová. V tomto prípade hrozí Sergejovi Kucherenkovi 10 až 15 rokov za mrežami.

On sa však voči takýmto obvineniam ohradil. „Pripadá mi absurdné, že sa objavujú tieto zvláštne informácie o mojej osobe. O tom, prečo sa tak deje pár dní pred mojím výsluchom, môžem len polemizovať. Ja som si vedomý, že žiadny zločin či podvod som nespáchal,” vyjadril sa podnikateľ pre topky.sk.

Jeho manželka Silvia Kucherenko sa naposledy ukázala v spoločnosti len vo štvrtok na Bratislavských módnych dňoch. V luxusnom oblečení vtedy ešte rozdávala úsmevy na všetky strany. Teraz je jej pohoda narušená. Zdá sa však, že verí v manželovu nevinu. „Stojím za ním a verím mu. Celú kauzu považujem za umelo vykonštruovanú s jasným cieľom ublížiť nám,” povedala. Ako dodala, dúfa, že v blízkej dobe sa situácia vyrieši v ich prospech.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu