Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nezadaná Weiterová: Po tomto tele bažia chlapi!

Po čom muži túžia? Po sexi tele Nikoly Weiterovej. Zobraziť galériu (19)
Po čom muži túžia? Po sexi tele Nikoly Weiterovej.

BRATISLAVA – Páni, pozor! Sexi fitnesska Nikola Weiterová (20) je po troch rokoch vzťahu už pár týždňov voľná. Bratislavčanka s vyšportovanou postavou a fotogenickou tváričkou síce núdzu o záujem zo strany mužov nemá, no náhradu za expriateľa si zatiaľ nenašla.

Hoci Nikola Weiterová vždy imponovala mužom, na ich ponuky nikdy nereagovala. Ešte donedávna totiž jej srdce patrilo tanečníkovi Tomášovi Hradeckému. No keďže je už pár týždňov voľná, zaujímalo nás, či sa zvýšila intenzita chlapského záujmu o ňu. „Každá žena má ponuky a ja som v brandži, kde je to dvojnásobné. Sme baby, ktoré sa o seba starajú, takže tie ponuky tam určite sú - či už od kolegov fitnesstrénerov alebo aj z iných odvetví,“ prezradila Nikola, ktorá sa môže popýšiť ukážkovou postavou a silikónovými prsiami.

Ako nám na margo skrachovaného vzťahu povedala, rozchod ju oslobodil. Zvládam to v pohode, k tomu sa schyľovalo už dlho. Bolo to hlavne uvážené rozhodnutie z mojej strany. Ten vzťah mi nedával žiadnu energiu, bolo to demotivujúce. Sama som to videla,“ priblížila topkám športovkyňa, ktorá zaháňa myšlienky na spackaný partnerský zväzok množstvom práce. Založila si totiž novú firmu a naplno sa jej venuje. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu