Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Banášovej odvážny rozparok, Kmotríkovej vypadávajúce prsia: Takto dráždili na plese!

Adriana Komotríková a Martina Šimkovičová zvolili sexi dekolty, Adela Banášová dráždivo vysoký rozparok. Zobraziť galériu (9)
Adriana Komotríková a Martina Šimkovičová zvolili sexi dekolty, Adela Banášová dráždivo vysoký rozparok.

BRATISLAVA - Okorenili to! Na Ples v opere si dámy zvyčajne obliekajú dôstojné róby, tento ročník však ozvláštnilo niekoľko sexi detailov. Veľkú pozornosť napríklad pútal rozparok moderátorky Adely Banášovej (31), ktorý končil až na jej štíhlom stehne. Pomerne odvážne dekolty zas zvolili moderátorky Martina Šimkovičová (40) a Adriana Kmotríková (41). Kto ešte jemne provokoval?!

Galéria: FOTO z honosného Plesu v opere: Takto žúrovala smotánka!

Na dvanástom Plese v opere sa objavili aj tváre, ktoré toto podujatie zatiaľ svojou návštevou nepoctili. Premiéru mala napríklad spisovateľka Evita Urbaníková. V historickej divadelnej budove sa však po prvý raz zabávali aj markizáci Zlatica Puškárová a Patrik Švajda.

Rovnako na tom bola aj ich kolegyňa zo Záhorskej Bystrice Martina Šimkovičová. Tá si na svoj debut zvolila sexi šaty v dráždivej červenej farbe, ktorá zvýrazňovala jej prednosti. V tomto prípade odtieň doslova reprezentoval srdce, keďže moderátorkin manžel róbu získal v dražbe, z ktorej peniaze putujú na konto detského kardiocentra.

Po rovnakej farbe plesového odevu siahla aj moderátorka Adela Banášová. Nech by však už jej šaty boli hocijaké, pozornosť by mala zaručenú vďaka vysokému rozparku. Štíhla blondínka celý večer ukazovala svoje stehienko.

Riadny pozor si musela počas honosného podujatia dávať Adriana Kmotríková, ktorá napratala svoje prsia do pomerne odvážneho výstrihu. Našťastie však neprišlo k nijakej nehode. „Šaty som mala od svojej kamarátky, návrhárky zo Senca. Cítila som sa v nich naozaj dobre,” povedala nám moderátorka, ktorá sa celý večer výborne zabávala.

Ďalšie sexi róby nájdete v našej GALÉRII.

Ktoré osobnosti prišli na ples, sa dozviete TU.

Ako sa hostia zabávali, čítajte TU.

Ako hodonotia plesové róby odborníci:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu