Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sklovská (45) v erotickom kostýme: Ukázala takmer všetko!

Sisa Sklovská nafotila sériu odvážnych fotografií. Zobraziť galériu (9)
Sisa Sklovská nafotila sériu odvážnych fotografií.

BRATISLAVA/ PRAHA – Len v sexi bielizni! Sisa Sklovská (45) nafotila sériu odvážnych fotografií, ktoré by sa mali objaviť v pripravovanom muzikáli Naháči. Hoci speváčka už nemá vek dvadsiatky, o jej tele sa to povedať nedá. Pri pohľade na ňu sa totiž neubránite hriešnym myšlienkam!

Predviedla dokonalú postavičku! Sisa Sklovská sa už viackrát netajila tým, že nahota jej neprekáža. V Evinom rúchu sa dokonca často promenáduje aj pred svojím manželom Jurajom Lelkesom. Najnovšie sa však čo-to zo svojich kriviek rozhodla ukázať celému Česku a Slovensku.

Speváčka svoje telo zahalené len v erotickej bielizni ukázala počas nakrúcania scén do muzikálu Naháči, ktoré budú súčasťou vystúpenia. Každá postava je vďaka vopred natočeným scénam štylizovaná do inej pózy. Sisa stvárňuje postavu Bereniky, čo nebude mať veľmi jednoduché.

„Táto úloha je pre mňa výzvou, lebo je to dvojrola ženy, vyslovene schizofrenická rola. Na jednej strane je to normálna žena, povedala by som bežná, podľa scenára žiadna krásavica, ale vyzerá dobre. Ta druhá, virtuálna Berenika, je naopak ohromná kráska, príjemná, všetkými obdivovaná a zbožňovaná,“ povedala na adresu svojej roly Sklovská.

Sisa počas prípravy odvážnych záberov všetkých pobavila. Keď kostymérka premeriavala jej telo, zostala zaskočená. „Koľko to mám v páse? To som ani ja sama netušila,“ smiala sa tmavovláska, ktorej miery sú 94-65-95. 

FOTO Sisa Sklovská odetá len v erotickej bielizni.

Sisa Sklovská v erotickej
Zobraziť galériu (9)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu