Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hlohovčanka nechala bábätko v aute: FOTO Vrátila sa o hodinu, Barbore takmer puklo srdce

Matka nechala dojča zamknuté v aute. Zobraziť galériu (3)
Matka nechala dojča zamknuté v aute. (Zdroj: Tip čitateľa/Barbora)

HLOHOVEC - Žena zaparkovala pred hypermarketom, zamkla svoju škodovku a vyrazila na nákup potravín, drogistického tovaru a nevynechala ani návštevu okolitých obchodíkov. Všetko by bolo v poriadku, ak by v spomínanom aute nenechala dojča.

Vaše tipy

„Nikdy som si nemyslela, že budem svedkom takéhoto hrozného činu,“ povedala Barbora na úvod. Nezodpovednosť matky, ktorá nechala zababušené bábätko v uzamknutom aute na slnku, ju poriadne rozhorčila. Podľa jej svedectva si žena šla v pokoji nakupovať do hypermarketu, drogérie a navštívila aj niekoľko obchodov v areáli.

Matka nechala dojča zamknuté
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tip čitateľa/Barbora)

Slovenka preto privolala mestských policajtov. Tí podľa jej slov prišli do ôsmich minút. „Boli sme kúsok od auta. Kým prišla majiteľka auta a "matka dieťaťa" k autu, prešla hodina,“ spomína žena s tým, že sa tak udialo po tom, čo cez rozhlas v hypermarkete vyhlásili, aby sa majiteľ bielej škody s hlohoveckou poznávacou značku dostavil k svojmu vozidlu.

„Prečo sú ľudia takí nepoučiteľní a nezodpovední?“ pýta sa autorka príspevku. Dodáva, že takmer stále je počuť výzvy adresované rodičom, aby nenechávali svoje ratolesti v autách bez dozoru.

Matka nechala dojča zamknuté
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tip čitateľa/Barbora)


Čítajte aj: Sandrin syn (4) bojoval s ťažkým zápalom, na Kramároch ich nechali čakať hodiny, pohotovosť reaguje


Takmer všetci užívatelia sociálnej siete Facebook, ktorí daný príspevok komentovali, nezodpovedné konanie matky odsúdili. Barbora na záver dodala, že bábätku sa, našťastie, nič nestalo.

Prípad rieši polícia

„O prípade sme sa dozvedeli z médií, okolnosti preveríme a budeme sa vecou zákonným spôsobom zaoberať,“ povedala pre Topky.sk hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová.

Viac o téme: ParkoviskoHlohovecDieťa v aute
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu