Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šokujúce VIDEO Martina ofúklo porsche, ostrá reakcia a státisíce videní!

Nebezpečný manéver.
Nebezpečný manéver. (Zdroj: Tip čitateľa/Martin)

ZLATÉ MORAVCE – Video, z ktorého tuhne krv v žilách, zverejnil Martin na svojom Facebooku. Na cestného piráta v porsche narazil na rýchlostnej ceste v smere do hlavného mesta. Dovedna ho videli státisíce ľudí, ktorí tento hrubý dopravný priestupok odsúdili.

Vaše tipy

Martin bol svedkom extrémne nebezpečného manévru, ktorý sa stal 20. januára na rýchlostnej ceste v smere do Bratislavy neďaleko Zlatých Moraviec. Zachytila ho jeho palubná kamera. Video uverejnil na svojej sociálnej sieti Facebook, kde ho videlo viac ako 270-tisíc ľudí. „Jedno šťastie si mal, ty trúba, že ti to vyšlo a že sme dokázali obaja zareagovať na ten tvoj kolotočársky kúsok. Vôbec ťa neštve, že si ohrozil rodinu v bielom aute,“ odkazuje Martin vodičovi porsche s bratislavskou poznávacou značkou.

Nebezpečný manéver


Čítajte aj: VIDEO, z ktorého tuhne krv v žilách: Policajná náhaňačka v Bratislave, vodič unikal ako šialený


Pod príspevkom sa nahromadili takmer dve stovky komentárov. Jeho autor však v rozprúdenej diskusii, kde užívatelia tento hrubý dopravný priestupok odcudzujú, napísal, že v tom zlomku sekundy si stihol všimnúť, že okrem vodiča v porsche nikto iný nesedel.

   

Viac o téme: R1PirátRýchlosťManéver
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu