Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Rybníčka v Trenčíne podporil aj vládny Smer: Okamžitá reakcia kandidáta

Richard Rybníček
Richard Rybníček (Zdroj: TASR - Radovan Stoklasa)

TRENČÍN – Strana Smer-SD podporuje v novembrových komunálnych voľbách v Trenčíne kandidatúru súčasného primátora mesta Richarda Rybníčka (nezávislý). Informovala o tom krajská kancelária strany v Trenčíne.

„Rovnako sme urobili v minulom volebnom období. Jeho (Rybníčkovu) prácu sme sledovali celé štyri roky, počas ktorých odviedol kus dobrej práce. Krajské mesto Trenčín sa stáva krajším a modernejším. Treba spomenúť aj spoluprácu s Trenčianskou župou, jej výsledkom je niekoľko spoločných projektov, priamo sa dotýkajúcich života obyvateľov krajského mesta a jeho návštevníkov. Preto je prirodzené, že si želáme, aby bola v meste zabezpečená kontinuita a ďalší rozvoj," informuje krajská kancelária.

„Aj keď som o podporu mojej kandidatúry na primátora nežiadal žiadnu politickú stranu, teší ma, že predstavitelia regionálnych štruktúr strany Smer-SD oceňujú rozvoj a dosiahnuté výsledky v krajskom meste a rovnako oceňujú dobrú a konštruktívnu spoluprácu s Trenčianskou župou, ktorá Trenčínu naozaj prináša pozitívne výsledky. Každého poteší, keď niekto ocení jeho prácu. Toto vyjadrenie ma prekvapilo, preto je prirodzené, že hovorím, ďakujem," reagoval na podporu Rybníček.

O primátorský post v Trenčíne sa okrem Rybníčka uchádza aj 61-ročná advokátka Danica Birošová (Doma dobre), 48-ročný stavebný technik Miloš Mičega (nezávislý) a 61-ročný manažér Ľubomír Žabár (nezávislý).

Viac o téme: Smer-SDRichard Rybníček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu