Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tipujúci neváhajú na voľby staviť tisíce eur: Toto je ich favorit na prezidenta

Zuzana Čaputová a Maroš Šefčovič
Zuzana Čaputová a Maroš Šefčovič (Zdroj: TASR/Pavel Neubauer, Michal Svítok)

BRATISLAVA - Na víťazstvo v druhom kole favorizujú stávkari Zuzanu Čaputovú. Ako informoval hlavný bookmaker stávkovej kancelárie Niké Richard Slušný, tipy pred druhým kolom sú zatiaľ rozložené v pomere 87 % na Čaputovú a 13 % na Maroša Šefčoviča. Spoločnosť zatiaľ na druhé kolo má stávky v celkovej hodnote 105-tisíc eur.

"Ale najväčší záujem predpokladáme v posledných dňoch, veď napríklad v posledný deň pred prvým kolom sme prijali tretinu všetkých stávok z prvého kola," povedal Slušný. Najvyššia jednotlivá prijatá stávka na druhé kolo v spoločnosti Niké je 6 000 eur na výhru Zuzany Čaputovej v kurze 1,06, čo predstavuje možnú výhru 6 360 eur.

"Máme však aj rozohrané tikety podané ešte pred prvým kolom. Vyberám napríklad tiket, na ktorom tipér stavil 3 000 eur na to, že Čaputová sa stane prezidentkou s kurzom 2,35 a eventuálnou výhrou 7 050 eur. A výhodný kurz 13,5 na víťazstvo Šefčoviča využil ďalší tipér, pričom na túto možnosť vložil 350 eur a vyhrať môže až 4 725 eur," uviedol Slušný. Spoločnosť tiež eviduje kombinovanú stávku na slovenské a ukrajinské prezidentské voľby. Na to, že voľby na Ukrajine vyhrá Volodymyr Zelenskyj a u nás Čaputová vložil tipér 4 661 eur a môže vyhrať 7 504 eur.

Pokiaľ ide o spoločnosť Tipsport, tá eviduje pred druhým kolom vyše 1 200 podaných tiketov v hodnote viac ako 34-tisíc eur. Podľa bookmakera spoločnosti Pavla Boška na víťazstvo Čaputovej momentálne evidujú kurz 1,01:1. "Na Maroša Šefčoviča je to 17:1," povedal s tým, že podiel stávok na víťazstvo Zuzany Čaputovej v slovenskej sekcii spoločnosti predstavuje 88 %, u Šefčoviča je to 12 %. Najvyššiu stávku na víťazstvo Čaputovej eviduje Tipsport v hodnote 5 000 eur. Podaná bola pri kurze 2,40:1.

Viac o téme: Stávkové kancelárieSlovenskoMaroš ŠefčovičZuzana ČaputováPrezidentské voľby 2019
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu